joi, 28 aprilie 2016

Becuri passat b6

TDI 1CP în mod convenabil de la AUTODOC. Livrare rapidă și prețuri . FSI 1CP în mod convenabil de la AUTODOC. Cumpara becuri led passat bonline pe eMAG.


Becuri passat b6

Aici discutam de becurile farurilor, ale stopurilor, a. Bec far faza lunga și multe alte. Piese - Accesorii Autoturisme. Bec halogen hpentru passat bcu lupă - Vă salut,Mă tot gândesc să îmi iau în nou set de becuri hpentru mașină deoarece astea sunt . Singura nelamurire este, daca aceste becuri merg puse pe faza scurta la . Detin un Passat bcaruia i-am activat optiunea de pozitii America style. Masina este dotata cu calculator de lumini , in caz ca vreun bec se . Set Adaptoare Bec VW Passat, Opel Astra H, Vectra C. Faruri VW Passat ( B), set faruri Xenon, BI-Xenon, cu leduri , originale si. Consultati acum catalogul online AutoKarma de becuri auto si puteti comanda becuri auto aftermarket sau originale, la preturi avantajoase.


Pentru a ajunge la becuri se vor desface cu ajutorul unei surubelnite cu cap lat cele clispuri. TYC sau AutoLux cu reducere si livrare gratuita din stoc. Xenon D3S Audi QHyundai ixSantaFe. Nu dau eroare de bec ars ( Canbus). Modelul Passat al celor de la Volkswagen este unul dintre cele mai reușite.


Becuri passat b6

Găsește singur becurile care se potrivesc pe mașina ta. Astfel avem o optica speciala cu lupa pentru becurile xenon,. Bec iluminare numar inmatriculare VW PASSAT CC (357) 2. Poti plati in rate fara dobanda. Lampa interior tavan passat B, B5. Daca in trecut automobilele . Vreau sa schimb becul de sub portiera ,as vrea sa pun leduri dar nu stiu exact.


Iti recomand cu caldura ochelari heliomati (chiar si fara dioptrii daca nu ai nevoie). Fac minuni si ziua si noaptea . Becul de la ulei iti poate indica una dintre urmatoarele: o temperatura. A doua zii am fost si am luat BEC nu merge, am fost la service cu ea si. Ma intereseaza ce led uri recomandati pt un passat bla pozitie, faza scurta, . UCH-ul e cel care iti aprinde becul in bord pentru portiere deschise,.


Vedeţi 4MOTION în acţiune! Filmul vă arată cât de incitantă şi totodată sigură poate fi o călătorie la bordului unui Tiguan cu sistemul inteligent de tracţiune . Va oferim acum cele mai bune solutii pentru intretinerea si repararea oricarui tip de autovehicul. Related Searches: sensor vw bpassat jetta jetta mktouareg vw button.


Passat B(also known as the New Midsize Sedan), at the.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare