joi, 28 aprilie 2016

Lichid fap

Piese - Accesorii Autoturisme. Aditiv filtru particule Peugeot de vânzare. Cumpără aditiv filtru particule de la unul din magazinele noastre. Diagnoza auto, stergere erori si resetare nivel lichid optional in functie de. Eu doar ce mi-am completat lichidul pe data de 09.


Lichid fap

COD DE PIESA ORIGINAL: Piesa originala. Mentionati telefonic operatorului nostru codul de reducere din chenar pentru a . Preţ ‎: ‎300Lei cum se poate curata filtrul de particule la ford focus? Am gasit pe internet o firma de la Odorheiu Secuiesc, . Totul despre filtrul de particule - unul dintre cele mai controversate sistemele apărute la noile versiuni ale motoarelor diesel este filtrul de . Magazin piese auto online.


Dupa aceea trebuie pus un filtru nou sau second hand de stare buna! Trebuie completat lichidul in rezervorul Fap ! Pentru mai multe detalii nu . Ca de obicei, când la mașina sunt intervenții postez aici. Printre cele erori gasite pe tester, doua dintre ele se refera la sistemul de aditiv si sensorul de presiune diferentiala din FAP. Asa cum am gasit si pe forumul reno.


Incarcare cu aditiv pentru filtru de particule in Bucuresti. Orice lichid introdus in filtru, in contact cu funinginea de acolo formeaza ceva similar pacurii. Vreau 1litru lichid eolys pentru fap 407. Avea cineva pe forumul vechi, poate stiti. Mod edit: Atentie la ortogafie si majuscule!


FIZICE recent aparute, care promit curatare cu chimicale, cu diferite lichide in sau 3. FAP : prima generatia se . Extremo,dar inlaturarea fap -ului? Vand rezervor aditiv filtru particule ( rezervor fap ) citroen c , cod , , pret ron. Kitul include furtunele si cuplele pentru . Eolys 1e denumirea veche a acelui lichid , mai nou se numeste. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. Curatator carburatoare injectoare, lichid ce elimina toate depunerile care.


Nu au fost gasite produse conform criteriului. Senzor temperatura lichid racire PEUGEOT 6(9 9U) 2. Salut, nu am gasit nici un topic despre problema asta, asa ca am creat un thread nou. Tot la ei scrie de aditivul care este folosit pentru curatarea filtrului fap despre care ziceau ca e super scump, cca. Produs adaugat cu succes.


Cantitate: Total: articole în cosul dvs. Acum de ore - Renault Mégane 1. La mine norocul a fost ca a iesit fetita si abia pe urma a venit lichidul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare