luni, 26 septembrie 2016

Aditiv dura lube

Aditiv dura lube

Descopera promotiile zilei, ai . Piese - Accesorii Autoturisme. Magazin piese auto online. Ce am constatat eu este ca atunci cand aveam dura lube in ulei motorul. Dura Lube 946ml - sigilat import USA!


TESTUL DuraLube - Tratament pentru. Best Oil Additive : Lucas Oil. Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj, ar lubrifia capul . Venind vremea sa schimb uleiul la cei 10.


Din cate stiu eu, e apa de ploaie toata dracia asta cu DuraLube. Am mai auzit de anumiti oameni care au folosit alti aditivi (search) pentru . Este un lichid pur care nu contine particule . Marii producatori de ulei nu recomanda nici un aditiv ! Compara preturi si oferte actualizate. Fuel Injector Cleaner Complete System Cleaning Fluid Additive for . Aral 15wsi cu duralube. It is essential to maintain your vehicle.


Aditiv dura lube

Acesta este cel mai bun aditiv ulei motor existent pe . Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Merita sa ii bag la schimbul care trebuie sa il fac zilele astea si un aditiv de ulei DuraLube ? Sa bag totusi si alt ulei? Ce parere aveti de folosirea duralube la masinile diesel din grup ? Duralube , Motor Up etc nu sunt . La Dacie l-am folosit si vreau sa spun ca a meritat investitia.


Ma refer la diversi aditivi sau un asa zis tratament pentru motor laudat prin reclame. Intrebarea mea a pornit de la aditivul Dura lube pentru uleiul de motor pe care mai toata lumea il lauda si ii atribuie calitati deosebite. Am realizat un top al celor mai bune aditive , astfel incat sa va faceti o parere cu.


Dura lube nu a reusit sa demonstreze ce sustinea si era vorba sa fie scos. Va fi prima iarna in care voi conduce diesel. Din auzite stiu ca trebuie folositi aditivi , pt evitarea parafinarii motorinei la temperaturi scazute. A folosit cineva duralube ? DURA LUBE de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc.


Cumpara acum de pe Okazii. Am auzit multe despre el, dar vreau mai multe pareri. RISLONE - Engine Repair ( Aditiv Reparatie Motor). Nu pune aditivi pe niciunde, in special in motor, nu e nevoie.


Fac mai mult rau decat bine, mai ales duralube care are in compozitie teflon. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Uleiuri si aditivi auto. Cu totii am urmarit de-a lungul timpului diverse reclame la aditivi de ulei, fiecare promitand un consum mai scazut de carburant, performante . Preturi pentru Uleiuri si aditivi auto de la 11.


AutoKarma va ofera catalogul de aditivi auto Wynns. Consultati acum catalogul nostru online de aditivi auto Wynns si puteti face comenzi online la preturi . Pasta ceramica, CERAMIC GREASE PROTEC 2ML. M-am interesat si are aceleasi proprietati ca aditivul de la Metabond dar.


Am pus la vechea mea masina care avea vreo 70. Tratament motor dura lube de la importatori directi prezenti pe Bizoo. Am făcut un drum până la Urzicieni şi înapoi pentru a se amesteca bine şi a pătrunde prin toate orificiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare