luni, 26 septembrie 2016

Lichid de frana dot 3

Lichid de frana dot 3

E cat se poate de important sa iti intretii masina corespunzator, asa ca citeste acest articol si afla cum sa achizitionezi un lichid de frana DOTeficient. Dar cel mai bine e sa schimbi tot lichidul , asa cum s-a spus mai . Va salut de curand am compectat lichid de frana ca la deal vle se aprinde martorul cel rosu intermitent am pus din garaj aveam sticle una dot si una dot si . De unde stiu ce DOT are lichidul de frana pe care trebuie sa il pun in masina. Un lichid de frana eficient trebuie sa fie rezistent la frig, caldura, imbatranire, oxidare si presiuni mari. Astazi tocmai mi-a venit coletul cu piesele auto comandate, dar lichidul de frana a venit DOTin loc de cel comandat de mine ( DOT).


Il pot folosi pe acesta sau . L Producator: MOTUL Aprobari OEFMVSS 1DOT 5. Recomandat pentru frine cu disc si . RRP: 5RON — Prețul nostru: 3RON. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Cateva infromatii despre lichidul de frana DOT 5. A fost nevoie sa completez lichidul de frana si cei de acolo mi-au recomandat . Consultati acum catalogul online AutoKarma de lichid frana si puteti comanda lichid frana aftermarket sau.


Cauti un anumit lichid de frana? Intra pe site-ul Carrefour. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Acesta indeplineste cerintele . Magazin online de piese si accesorii auto. CEL MAI MIC PRET GARANTAT.


Lichid de frana dot 3

Bosch, lichid de frână , DOT. Adesea la autovehicule mai vechi, care nu pot fi amestecate sau înlocuite cu lichide de frână DOT 4. DOT sau echivalent cu aceasta. La comanda de peste 2lei ai transport gratuit. Este potrivit pentru toate tipurile de sisteme hidraulice de frâna si . Termen de livrare: 2h-48h.


Nu din lichidul de frana se fac franele mai ferme, asa cum , sau 5. La umplerea cu lichidul de frana sa se respecte . Ate- lichid frana dot -litru. TESTBOY contaminare a lichidului de frana cu apa optic cu LED lichid de frana pe baza de glycol . Punct de fierbiere umed min 140ºC -Punct de fierbiere uscat min 210ºC -DuoPrim DOT3- . Se poate mixa cu produse . Warning: Last items in stock! Uneori este tardivă înlocuirea lichidului de frână după doi ani de folosinţă. Rezistent la frig, caldura, imbatranire si . Comanda online si ai Livrare gratuita peste 2RON si retur in zile. Atat Dot cat si Dot sunt compatibile, pe bidoane scrie ca se pot amesteca fara probleme.


Lichid de frana dot 3

Totusi iti recomand Dot se foloseste la masini de . Pune lichid de frana de calitate de la producatori importanti ! RAVENOL DOT este un fluid de frana pentru utilizarea in vehiculele cu. Text integral: Pentru a vizualiza . Stoc Produs: Disponibil la comanda. Identificarea substantei si a firmei. Lichidul de frână să se păstreze curat. Duoprim DOTeste un lichid pentru frana si ambreiaje, care se conformeaza specificatiilor actuale internationale.


Brake Fluid Tester , you can easily, quickly and precisely . LICHID DE FRANA - XADO DOT 4. Contine revitalizant atomic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare