luni, 19 septembrie 2016

Kit ambreiaj sharan

Kit ambreiaj sharan

Kit ambreiaj complet vw sharan 1. Piese - Accesorii Autoturisme. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Oferte pentru kit ambreiaj sharan 1. Cumpără kit ambreiaj sharan 1. Comparați prețurile noastre cu cele . Poti plati in rate fara dobanda.


Kit ambreiaj sharan

SET AMBREIAJ si Volanta masa simpla VW Sharan , Kit conversie la Volanta masa simpla, pentru motorizare 1. TDi, putere motor Kw (1Cp), cod motor. Largă selecție de Kit Ambreiaj (Set Ambreiaj) originale pentru VW SHARAN. Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri.


KIT AMBREIAJ si VOLANTA MASA DUBLA SACHS VW SHARAN 2. Magazin auto de piese pentru VW SHARAN (7M 7M 7M6) sta la dispozitia dumneavoastra. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Kit de conversie ambreiaj pentru VW SHARAN. Vand piese VOLKSWAGEN SHARAN , livrare in Bucuresti si in tara.


Kit ambreiaj sharan

Disc ambreiaj pentru VW SHARAN (7M 7M 7M6) 1. Contactati-ne pentru pret kit . Vrei Kit Ambreiaj Sharan ? LuK, Sachs, Valeo cu reducere si livrare gratuita din stoc. TDI cod motor AUY - BVK - ANU - AHU - 1Z. TDI, KW si puteti face comenzi online de . La noi in magazin gasesti orice doresti. Comercializam piese second hand originale, functionale, verificate pentru Volkswagen Sharan. Ce este un ambreiaj , cum functioneaza, ce probleme pot aparea si cum le.


Schimbați kit -url de ambreiaj doar la service-uri autorizatate, . Poate cea mai neplăcută situaţie la volan este să ne trezim subit că nu mai avem pedală de ambreiaj. Nu că ne-ar fi furat-o cineva, ci pentru că . Calitate la Preturi Mici. Cumpara Kit Ambreiaj Vw Sharan 1. TDI Diesel Microbus AUY, BVK 115CP numai la ONAUTO, magazin online piese auto import. Consultanta la Achizitie.


Clientilor din Constanta le oferim lista de preturi de manopera pentru inlocuirea kitului de ambreiaj (placa disc rulment volanta), preturi reduse, calitate bun. Doresc sa schimb discul de ambreiaj ,placa de presiune si rulmentul de presiune. Am fost la vreo mecanici si amandoi mi-au cerut 1ron . Daca la rulare sesizati ca ambreiajul patineaza, iar trecerea dintr-o treapta de viteza. Discul de ambreiaj este o componentă a maşinii care se uzează atât din cauza deselor opriri şi porniri pe care şoferii sunt nevoiţi să le facă, cât . Găsește Volkswagen Sharan în județul argeș la cele mai bune prețuri. Ambreiajul îndeplinește funcții vitale pentru un autoturism.


Fiind totuși o componentă intens solicitată, este predispus la uzură și defecțiuni . Revizie Auto Service ofera servicii de calitate pentru inlocuirea kit -ului de ambreiaj ! Nu face compromisuri cu privire la componentele masinii tale. Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând. Verificati volanta cu masa dubla si daca e cazul inlocuiti-o. Original Cod piesa: R97VWX7L596AA FORD Varianta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare