miercuri, 14 septembrie 2016

Tratament motor metabond

Cumpara tratament motor uzat metabond online pe eMAG. Tratament pentru motoare uzate Metalubs X Old 250ml. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Scurte clipuri: INAINTE de. O gama diversa de tratamente , aditivi, uleiuri auto.


Tratament motor metabond

Variantele alternative propuse de . Este un tratament de combustibil generatie noua pentru motoare pe benzina, care a fost dezvoltat pentru buna functionare a sistemului de alimentare cu . Piese - Accesorii Autoturisme. Aici sunt cateva exemple privind nivelul de zgomot inainte si dupa. Cumpără tratament motor metabond de la unul din magazinele noastre. METABOND ECO, care se va transforma în mărire de randament şi micşorarea consumului de carburant.


Uleiul de motor transportă microparticulele. Pe care il considerati mai util pt un motor diesel trecut de 3ook. Metasmart SRL Iasi va pune la dispozitie un produs de innobilare cu particule policeramice a . REDTOP este un sistem eficient, preluat din Africa de Su pentru prinderea muştelor. Prin folosirea acestuia, casa şi curtea, inclusiv clădirile pentru animale vor . Disponibilitate: In stoc furnizor.


Tratament motor metabond

Daca doresti sa cumperi un aditiv de ulei pentru motoare uzate, poti consulta acest. Gasiti aici oferte si preturi pentru metabond gold - motor rulat met 0 . TRATAMENT METABOND TRUCK 1L. Este cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, fără cenuşă pentru motoarele . Aditiv pentru tratarea benzinei pentru motoare cu explozie. Acest produs este un dispersant multifunctional, cu actiune de curatire, pe baza de hidrocarburi, care . Efectul principal al METABOND -ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor.


Nivelul de zgomot al motorului scade imediat în mod semnificativ. Motorul transmitea rotatia unui ax care era solidar cu inelul de rulment. In acelasi ulei a fost introdus metabond tratament ulei, in proportie de . Nu pune aditivi pe niciunde, in special in motor , nu e nevoie. METABOND GOLD este un tratament de motor cu particule policeramice a suprafetelor metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii si cu efect de . Rezultatul este un motor mai lin, . Produs oferit de fabiautomotive prin ProfitRomania. GT,aditiv,lubrifianti, tratamente motor , tratament cutie . Am câştigat la un concurs la radio (nu prea câştig de obicei) un flacon de Dura Lube, tratament din acela pentru motor care se adaugă la ulei . Aditiv ulei Prolong pentru toate tipurile de motoare diesel si benzina.


Aceste tratamente pretind ca vor elimina depunerile nedorite din motor , indeosebi din motoarele mai vechi. Metabond , METABOND , metabond. Pentru a realiza acest lucru, . GMT metabond megasel plus comenzi metabond pdf.


MEGALENE PLUS e ste un tratament de combustibil. Este un produs special, similar cu METABOND M – ca avantaje de folosire – dar conţine detergenţi mai puţini, astfel fiind recomandat pentru maşini, motoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare