vineri, 16 septembrie 2016

Curatarea instalatiei de aer conditionat auto

Cu toții știm ce dificil e să conduci vara, în luna lui cuptor chiar și atunci când aerul condiționat merge la maxim. Curăţenia şi procedurile adecvate de spălare sunt extrem de importante. Este doar o prima faza a reparatiei si urmeaza spalarea instalatiei de AC. Aceasta este cea mai pretentioasa metoda de reparatie si necesita curatarea in . Procedura de curăţare a instalaţiei de aer condiţionat Foto:.


Daca nu ai facut nicio curatare a instalatiei de aer conditionat in ultimii 2-ani ia urgent in considerare igienizarea instalatiei ! Este aerul pe care il respiri in . Curatare Aer Conditionat Auto. Cu ceva timp in urma, aerul conditionat era un lux , dar acum este o necesitate, deoarece temperaturile din timpul verii, sunt mult . Se intampla insa frecvent ca pornirea instalatiei de aer conditionat sa fie insotita de raspandirea unui miros neplacut. Condusul masinii devine astfel o sursa de . Spray Mannol pentru curatare sistem aer conditionat , 5ml la eMAG, pret. Spray igienizare pentru instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out, 1ml.


Igienizare Aer Conditionat Auto. Spray pentru curatat instalatia de aer conditionat auto Super Help la Dedeman. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere interior pe site. Servicii, afaceri, echipamente.


Incarcare FREON - 14lei ( include freon, ulei compresor, substanta de contrast si verificarea instalatiei ). Spray spuma pentru curatare , igienizare si dezinfectie aer conditionat auto si casnic. Livram direct la domiciliu. Producator: ROMTEC Model: ClimaXpert.


Detalii tehnice: Volum ambalaj: 100ML. Oferte pentru curatare aer conditionat la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Freon auto Constanta - incarcare, diagnoza, reparatii si igienizare profesionala a. Un autoturism a cărui instalație de aer condiționat a pierdut o parte din.


Promotie incarcare,igienizare si verificare instalatie aer conditionat Brasov. Auto Vrom din Brasov pentru tine cand vine vorba despre aerul conditionat ? Comparati preturile magazinelor online la Sprayuri pentru curatarea climei gasiti cel mai mic. Apelati cu incredere la profesionisti, cei de pe forumuri auto ne cunosc. Climatizare aer conditionat auto , igienizare climatronic. Efectuam servicii de Incarcare Freon Auto si Aer Conditionat Auto Bucuresti SECTOR 1! A cam trecut sezonul de curatat si igienizat instalatia de aer conditionat , doar ca.


Am facut si eu azi igieizarea cu un alt tip de spay(l-am luat din market auto ), . Recomandări pentru utilizare: pentru curățarea instalației de climatizare ale. Aparat curatat instalatie de climatizare. Airco-Clean solutie curatat AC. Solutie aer conditionat 500ml. Ne punem aceasta intrebare de obicei in primele zile calde de primavara, atunci cand pornim instalatia de aer conditionat dupa mai multe luni de neutilizare.


Curatarea instalatiei de aer conditionat auto

La bucata=EURO sau LEI La comenzi mari se poate negocia pretul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare