vineri, 16 septembrie 2016

Argila decontaminare auto

Cum sa folosesti argila auto sau clay bar-ul. Daca procesul de decontaminare auto cu argila va este necunoscut, v-ati putea intreba, ” Ce este argila de decontaminare sau ce poate sa . Piese - Accesorii Autoturisme. Astazi vom vedea ce este argila curatoare, la ce foloseste si cum se. Tutorial despre cum sa folositi argila pentru decontaminare de la. Imi aduc aminte ca plastilina era usor uleioasa, imi ramanea un fel de reziduu pe maini dupa ce ma jucam cu ea.


Argila decontaminare auto

Cand folosesc argila auto. Baton din argila medium gri- pentru utilizari usoare sau medii cu oxidare moderata. Este capabil sa curete din suprafete si sa indeparteze toata murdaria, . Cumpara acum de pe Okazii. ARGILA DECONTAMINARE - 3M - CURATARE AUTO de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc. ARGILA 3M PENTRU DECONTAMINARE - CURATARE AUTO este o substanta care este proiectata pentru a elimina contaminantii lipiti . Daca dupa decontaminare , argila este murdara, inseamna ca suprafata . CustomDetailing - vanzari produse detailing, site detailing auto – oferim servicii detailing auto.


Alege din gama noastră de produse argila de care ai nevoie. Personalul Automobile Bavaria Group, format şi calificat pentru detailing,. Cum aflu dacă mașina mea are nevoie de decontaminare: test! Se începe decontaminarea cu argila și lubrifiantul auto.


Maranello Constanta va ofera folii auto si plane profesionale, detailing. A-Z pentru indepartarea tuturor impuritatilor din. Locurile in care se face detailing auto, cum sunt si unele spalatorii, ofera diverse tratamente pentru curatarea si. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Cosmetica auto. Preturi pentru Cosmetica auto de la 4. Vânzător - Magazin piese auto.


Creste lubrifierea si reduce frecarea Lubrifiaza vopseaua oferind o suprafata neteda nelipicioasa Perfect pentru folosirea . Polisari auto, faruri, curatare cromaje, eliminare vopsea scursa sau coaja de portocala. OPTIONAL: DECONTAMINARE VOPSEA CU ARGILA. Inlatura repede si usor urmele de insecte de pe vopsea,parti de plastic ,geamuri. Rezidurile sunt inlaturate usor si fin.


Pentru cele mai bune rezultate, . Trebuie folosit intotdeauna un sampon special auto pentru curatare. Se poate face cu argila si este o operatiune usoara. Claybarul se foloseste pt decontaminare pre waxing, sealing a gunoaielor lipite. Alegem impreuna un serviciu de polish auto tarifat corect, potrivit pentru masina. Clay bar 3M pentru decontaminare caroserie - detailing auto.


Descriere : Clay Barul cu argilă este cel mai sigur și mai eficient mod de a elimina . Decontaminare cu Clay Bar). Ai nevoie de Kit lustruire caroserie T-cut? Collinite 476s Super Double Coat Wax - Ceara Auto Solida.


Argila decontaminare auto

Videoclipul prezinta decontaminarea lacului, partea dreapta fiind cea decontaminata, iar partea stanga. Argila folosita in decontaminare defapt nu este argila ci un mix de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare