marți, 27 septembrie 2016

Regulator presiune benzina

Regulator presiune benzina

Modul de funcționare al regulatorului de presiune al sistemului de injecție indirectă de pe un motor pe benzină. Regulator presiune benzina. Suport de fixare din aluminiu regulator presiune benzina. Oferte pentru regulator presiune benzina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără regulator presiune benzina de la unul din magazinele noastre. Marca: WRT Material: aluminiu. Kit complet cu manometru si include toate accesoriile pentru montaj . Am si eu nevoie de niste pareri ref la acest regulator. Sincer deja il am, acum ma tot gandesc daca se merita sau nu sa-l motez pe masina.


Selecție largă de piese auto Supapa control, presiune combustibil pentru automobilul dvs. SUZUKI — Cumpărați online la prețuri abordabile chiar acum! SPUNETI SI MIE UNDE POT GASI , UN REGULATOR DE COMBUSTIBIL,ALA CARE VINE PE RAMPA DE INJECTIE SI CAM LA CE PRET. Set garnituri regulator presiune. Comanda online piese auto BOSCH si beneficiezi de cea mai avantajoasa oferta.


Livrarea in tara se face . Daca un motor cu benzina si injectie directa porneste greu la prima cheie puteti incerca urmatorul test. Disponibilitate: In stoc. Cantitate: Cumpără produs.


A-si dori sa stiu daca ati schimbat careva regulatorul de presiune din rampa de benzina ? CITROEN CI (LC_) Comanda de AICI supapa pentru presiunea combustibilului sau regulator presiune benzina la cele mai mici preturi! Diesel sau benzina – Rolul unui regulator de presiune si ce se. Dupa ce mai multi mecanici si-au dat cu parerea pe banii mei si am schimbat pompa de benzina , regulatorul de presiune benzina si bobina . Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de. Pret:2lei Problema la mine a fost din pompa de benzina si l-am cumparat . Supapă control presiune originală Bosch, pentru autovehicule Citroen Xsara cu motor 1. Vezi cu ce model se potriveste. SUPAPA CONTROL, PRESIUNE COMBUSTIBIL pentru MAZDA magazinul online care oferă cele mai bune piese de schimb pentru Motor │ SUPAPA . Producători precum BOSCH, VEMO, MEAT DORIA, SIDAT oferă o calitate excepțională pentru HYUNDAI Supapa control, presiune combustibil la prețuri.


Oferte produse si servicii: regulator presiune de benzina. INSTALAŢIA DE ALIMENTARE CU INJECŢIE DE BENZINĂ. C , magazin online piese auto noi si accesorii auto . Bogdan pentru partea tehnica,eram interesat de un preț la noi, deși eu am benzina. Preturi valabile doar pentru comenzile online ! Model ‎: ‎109300 133275120- Filtru combustibil cu regulator de presiune BMW Seria.


Filtru benzina , Filtru combustibil cu regulator de presiune BMW Seria E4 Z- D=55MM/L=315MM - Piese originale BMW. Pompa Manuala Transfer Combustibil Apa, Ulei, Motorina, Benzina , Rotativa de. Pompa stropit electrica Pandora Litri, Bar + regulator presiune , vermorel . Carburant: benzina Pret FIX 28Euro, Vand Ford Ka, RECENT Adus Din.


Tip: espresso Presiune pompă, bar: Capacitate rezervor de apă, l: Tip cafea: boabe/macinat. Smartphone Samsung J730F/DS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare