joi, 14 iulie 2016

Aditiv ulei duralube

Descopera promotiile zilei, ai . Piese - Accesorii Autoturisme. Venind vremea sa schimb uleiul la cei 10. Magazin piese auto online. Am folosit produsul DuraLube (si aditiv ulei si carburant) si la motoare pe benzina si motorina.


Aditiv ulei duralube

Pot spune ca merita mai ales dupa conditiile mai . Tineti cont intotdeauna . Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj, ar lubrifia capul superior al cilindrului şi. DURA LUBE NU ESTE ADITIV PENTRU ULEI DE MOTOR. Aral 15wsi cu duralube. Nu necesita schimbul de ulei. Reduce frecare, temperatura, caldura.


Marii producatori de ulei nu recomanda nici un aditiv ! Acesta este cel mai bun aditiv ulei motor existent pe . Compara preturi si oferte actualizate. Nefiind un ulei , acest produs este de fapt un lubrifiant foarte eficient care . Merita sa ii bag la schimbul care trebuie sa il fac zilele astea si un aditiv de ulei DuraLube ? Sa bag totusi si alt ulei ? La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Uleiuri si aditivi auto. Preturi pentru Uleiuri si aditivi auto de la 11. Salut, Ma intereseaza si pe mine daca pot pune aditivul asta in motor. Am pus la vechea mea masina care avea vreo 70.


Aditivii auto sunt esențiali pentru o mai bună performanță a mașinii, iar Norauto este specialistul în domeniu. Adaugă aditivii în ulei și vei simți imediat. Dura Lube este o panarama de aditiv.


Nu strica sa mai bagi niste aditiv din cand in can cu conditia sa fie ceva bun. Ce parere aveti, are rost sa folosesc acest aditiv la Toyota? Consultati acum catalogul nostru online de ulei auto Liqui Moly si puteti face comenzi online la preturi. Dura-lube nu contine teflon ci cu totul alti componenti. FREE DELIVERY possible on eligible purchases.


Cand schimbati uleiul , adaugati mai intai flaconul de Prolong, dupa care puneti uleiul pana la. Sunt de acord cu mihai, eu am avut probleme cu Duralube , mi se tot infunda filtru de ulei. Bucuresti Sector - an de fabricatie , - Detalii anunt cu pret EUR.


Dura lube - Uleiuri , aditivi și filtre . Ma gandesc sa bag un aditiv in motor la mine sa vad cum se comporta. Motocultor - Schimburi De . Cu totii am urmarit de-a lungul timpului diverse reclame la aditivi de ulei , fiecare promitand un consum mai scazut de carburant, performante . Many people have them in their homes . Prelungeşte viaţa uleiului de motor cu până la. Protejeaza motorul adăugându-i o extra peliculă . Cumpara acum Aditivi si solutii la preturi incepand de la 8. Adeziv blocare medie KENT, 50ml. ADITIV ULEI MOSLIQUI MOLY 21300ML. Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa.


Aditiv ulei , OIL BOOSTER PROTEC LITRU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare