marți, 12 iulie 2016

Cal de tras caroserii

Cal de tras caroserii

Firme - Echipamente profesionale - Anunturi gratuite - caroserie. Presa îndreptat caroserii ( cal ). Servicii, afaceri, echipamente firme . Prese Indreptat caroserii. Perfect pentru indreptarea rapida a caroseriei sau a structurii de rezistenta.


Este destinat pentru reparatii de anvergura mica si medie. Dispozitive de Impins si Tras Caroserie. Cumpara acum de pe Okazii. GYSMETER – Rigla electronica pentru masurarea caroseriilor. Stand de redresat caroserii cu lift si turn.


Scule specialeScule reparat caroserii. Cal de tras (Indreptat) . Soluţia aleasă este cea a deformării la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (prese de tinichigerie, cal de tras caroserii ). Contine: cleme pt tras, cleme fixe, lanturi, carlige, tub ancorare, suporti pt. Eximod Pneumatic, distribuitor de scule pneumatice are in oferta sa mai multe modele de: cleme pentru caroserii , dispozitive pentru scurtare lant, cal de tras. Poate cineva sa imi spuna care este solutia optima pt a fixa caroseria pe calul de tras ? Utilajul pe care sta masina mea acum este genera. Nu ai găsit ce ai căutat?


Cal de tras caroserii

Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. Clema tinichigerie de tras cu autostrangere si inel de blocare, Toptul 3t.


Reparatii Structura Rezistenta. Aparat de indreptat elemente inchise de caroserie (praguri, aripi spate, usi, etc) . In situatia neplacuta a unui accident auto, puteti apela cu incredere la. Pentru lucrari de tinichigerie-vopsitorie avem urmatoarele. Aparatura moderna pentru indreptarea elementelor de.


Cal de tras caroserii

MEGA EHA-– Echipament hidraulic pentru îndreptat orice tip de caroserii ( cal tragere). Braţ de tragere dinţat, pentru acţionarea în siguranţă a lanţului, mobil . In Trusa NU ESTE inclus Pompa Hidraulica ! Cilindru de tractiune tone-minim 422 . Datorita dispozitivului de inclinare . Rama indreptat caroserii, rama tragere caroserii, rama tinichigerie, rama redresat , echipamente redresat caroserii, cal de tras caroserii , sistem masura caroserie, . Masa de redresat caroserii. Vand stand de redresat caroserie spotter de tras tabla, Stand piata cu copertina, Mobilier magazin stand uri, POS All In One. După ce au lucrat ani în Italia, în domeniul tinichigeriei, la diverse case auto precum Fiat - Alfa Romeo, Audi – Volkswagen, Ferrari, frații . Bratul de tragere poate fi adaptat in sase unghiuri in plan orizontal, cat si in . Trusa hidraulica de indreptat caroserii 10t RODCRAFT tip HPP 10.


Trusa pentru tras - impins - largit - prins. VAND Stand Redresat si Tras Caroserii Auto. Stand redresat caroserii GAD-81(GRANDWAY).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare