vineri, 15 iulie 2016

Vopsea auto albastru metalizat pret

Vopsea auto albastru metalizat pret

Cumpără vopsea auto albastru metalizat de la unul din magazinele. Cumpara vopsea auto albastru online pe eMAG. Spray vopsea Profesional CHAMPION Ral albastru metalizat 400ml. Preturi vopsea auto - Lista cu rezultate pentru vopsea auto. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Spray . Unele specificaţii sau preţul , pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.


Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 . De ce să o lași, când o poți repara cu un spray auto de la Norauto? Capacitate: 500ml Pret pe bucata. Livrare rapida din stoc la tine acasa,. Evopseaauto iti ofera vopsea auto Klar Policolor la cel mai bun pret.


Vreau sa vopsesc capota masinii, am gasit codul de culoare care este Z 35 dar nu . Magazin : găsiţi o gamă largă de vopsele şi lacuri pentru caroseriile auto şi moto. Produse de calitate cu livrare expres în Europa. Discutie despre Pret vopsea pe apa din sectiunea Ingrijire si Intretinere.


AutoKarma va ofera catalogul de vopseluri auto New F. Consultati acum catalogul nostru. Pentru a creste rezistenta . Descoperiti vopsele auto la preturi reduse (produse). VOPSEA SPRAY METAL PRISMA 4ML SCHULLER. Vopseaua preparata nu se poate returna! NV 7(Laguna an 94) si NV6(Laguna an 9 metalizata ). Gama larga de sprayuri cu vopsea.


Oferte produse si servicii: vopsea metalizata auto. Spray albastru RAL50Super Color 4ml. De cele mai multe ori, constructorii auto oferă două sau trei culori de bază. România, preţurile pentru vopsea metalizată variază mult în funcţie de . Varianta pigmentabilă poate fi nuanţată în orice culoare, prin adăugarea a 1ml vopsea auto metalizată sau nemetalizată la fiecare litru de vopsea raptor. Kitul contine 1ml de vopsea , si 1ml de lac (in cazul masinilor cu vopsea metalizata ). M Extrafina Polish Auto Mediu Abraziv 2ml (80349).


A vopsit-o integral iar costul final cu tot cu vopsea metalizata a iesit cam 21RON. Este culoare albastru inchis (pearlblue). Pretul depinde de mai multe: culoarea masinii { daca e metalizata e mult mai scumpa . Policolor primul producator de lacuri si vopsele din Romania dateaza din 196 cand a luat. M-ar interesa si pe mine un pret pentru o vopsire a urmatoarelor piese: capota. Albastru Atemporal, Culoarea Anului 20in Romania.


Opel Corsa C (2001) cupe Culoarea este un albastru inchis metalizat. Destinaţie: protejarea/ decorarea suprafeţelor metalice; Culoare: albastru. Range Rover Sport: vopsea premium metalizata - 2. Cea mai scumpa vopsea Audi este albastru mat, disponibila pe modelul R. Alte vopsele auto care au preturi mari sunt cele speciale (Liquid Metal) si costa de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare