luni, 18 iulie 2016

Pret ambreiaj logan

Pret ambreiaj logan

Kit ambreiaj dacia logan 1. Comanda Ieftin si Rapid pe ePieseDacia. Magazin Piese Auto si Accesorii pentru Dacia! Cumpara kit ambreiaj logan 1. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen.


Pret ambreiaj logan

Oferte pentru kit ambreiaj logan 1. Cumpără kit ambreiaj logan 1. LSOA, LSOC, LSOE, LSOG) benzina cai. Poti plati in rate fara dobanda. MPI - produs original 1 similar cu echiparea de. Ambreiaj de origine Logan 1. Kit-ul contine: - placa presiune diametru 181.


Vine si la mine momentul cand trebuie sa schimb kitul de ambreiaj si. DACIA LOGAN I Berlina (LS) 1. KIT AMBREIAJ (placa, disc, rulment) LOGAN 1. Iata ca a sosit momentul sa schimb si kitul de ambreiaj la Logan. Motivul pentru care acesta trebuia schimbat este ca avea un numar foarte . Pret pana la: 39Lei.


Mașina ta Dacia Logan are nevoie de un ambreiaj nou sau doar de anumite piese auto din sistemul de ambreiaj ? Nu ezita să ne vizitezi pentru a descoperi . Disponibilitate: in stoc. DCI An - arata numarul - nu include rulmentul de presiune. Intra AICI si gasesti cele mai bune preturi la kiturile de ambreiaj pentru orice tip de masina!


Valeo fabricat in Turcia. SCHIMBAT AMBREIAJ BENZINA – LEI. Compatibilitatea se verifica cu seria de sasiu. Oferta in limita stocului disponibil! Adaugă in Wishlist Compară produs.


Disc ambreiaj logan de la distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Achizitioneaza acum la un super pret acest voucher de reducere pentru manopera inlocuire kit ambreiaj Dacia Logan ! Pachetul include: Manopera inlocuire kit . Benzina, kw, caroserie Berlina. Puteti ridica piesa de la sediul nostru sau o putem livra . Piese Dacia Logan : placa si disc ambreiaj , curea si role distributie , radiator apa , compresor ac , condensor ac , disc frana , caseta directie , pompa inject . Consultanta la Achizitie. Producator LUK - Germania. Lista de preturi pentru manopera.


Schimbat kit ambreiaj LOGAN. CP, diesel, primul proprietar, stare foarte buna, pret 28euro negociabil, tel 0726. Folosește filtrele pentru a vedea doar anunțurile care te interesează. Filtrează rezultatele Şterge toate filtrele Preţ (euro). Si pret de pornire de vreo 40.


Logan (prima generatie) acoperit de ecrane idioate. Remorca Tractor - 1oferte la preturi avantajoase de la Falk, Rolly Toys. Adica cam cat costa un Logan sau un Duster second-hand. Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto! Discutii despre tamplarie, geamuri termoizolante, cotatii de pret etc.


Forum led by : conu7 Dorel-Mesterel. Varsovia cu aproximativ 8de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare