joi, 7 iulie 2016

Kit ambreiaj hyundai i30

Kit ambreiaj Hyundai ide vânzare. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Cumpără kit ambreiaj hyundai ide la unul din magazinele noastre.


Kit ambreiaj hyundai i30

Largă selecție de Disc Ambreiaj originale pentru HYUNDAI i30. Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri. Oferim un sortiment larg de iI Hatchback (FD). Aici, sub categoria Disc ambreiaj , au fost colectate piesele de schimb Disc ambreiaj pentru HYUNDAI icele mai vândute, de calitate înaltă și disponibile la . Poti plati in rate fara dobanda. Comanda simplu si rapid piese auto pentru masina ta.


Platesti in rate fara dobanda, primesti factura si garantie. KW si puteti face comenzi online. Diesel, KW, caroserie Hatchback.


De vanzare kit ambreiaj . Kitul contine placa presiune, disc ambreiaj, rulment presiune. Piese auto ieftine cu livrare rapida - CarZone. Magazin online de piese hyundai. Cumpara Kit Ambreiaj Hyundai I(fd). Calitate la Preturi Mici.


Cica s-ar fi dus placuta (nu stiu care), discul de ambreiaj si nu stiu mai ce. Consultanta la Achizitie. In ce consta acest kit , nu stiu sa va spun, cert este ca eu mi-am luat teapa la acea vreme si. Nu stiu daca si la ie la fel.


IIIXKia Ceed Pro Ceed Venga Rio. Litri kw Cod Motor : G4FA. Piesa originala cu factura si garantie, . Este creat pentru un motor CRDI si contine placa de presiune, discul de ambreiaj, cat si rulmentul de presiune. Ce este un ambreiaj , cum functioneaza, ce probleme pot aparea si cum le. Schimbați kit -url de ambreiaj doar la service-uri autorizatate, . Valeo se afla in oferta partenerului nostru epiesa.


Oferte produse si servicii: kit ambreiaj hyundai. Poate cea mai neplăcută situaţie la volan este să ne trezim subit că nu mai avem pedală de ambreiaj. Nu că ne-ar fi furat-o cineva, ci pentru că . Vand cutie de viteze pentru hyundai i, motor 1. Am schimbat intreg kit -ul ambreiaj , inclusiv volanta (desi este simpla, nu este cu masa dubla), si la fel. Salut am un hyundai accent. Piese masina piese-auto HYUNDAI iCW (FD) 1. Set reparatie ambreiaj complet, Placa de presiune ambreiaj , Disc ambreiaj , amortizor torsiune,.


Producator: HERTH+BUSS JAKOPARTS. Nivel calitativ: Echipare . CRDi 1cai, filtre Mahle. Set ambreiaj cu volanta cu masa dubla LUK pentru Volkswagen. EGR, clapeta acceleratie, cutie. Auto dezmembrate Hyundai I1.


Volanta dubla si kit ambreiaj pentru Hyundai Santa FE motor 2. CRDI, pentru cutie viteze manuala cu trepte, producator AISIN, termen de garantie luni. Garantia autoturismului este acordata si asigurata de producator, Hyundai Motor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare