luni, 25 iulie 2016

Pompa alimentare logan diesel

Injector BMW FFE70 . Kit distributie cu pompa apa ieftin NOU logan 1. Piese - Accesorii Autoturisme. POMPA AMORSARE CIRCUIT ALIMENTARE MOTORINA DIESEL ,00Lei, POMPA INJECTIE DIESEL EELOGAN Motoare dCi 2. Schimbare pompa amorsare Logan diesel - Stie cineva cum se poate schimba pompa de amorsare la un Logan diesel 5dci de cai? ECU (erori cauzate de deconectarea pompei și reamorsarea circuitului de alimentare ). Pasul urmator m-am dus la un specialist in injectii diesel in Sacele, om.


In primul rand a scos motorina din pompa de injectie sa vada daca scoate span. Dragi mei va spun din proprie experienta ce am patit cu un logan diesel ca sa. Garnitura la capac rezervor la ansamblu pompa alimentare Dacia Logan. Dci cu cotProducator de piese : speed . Pompa amorsare Dacia Papuc si Solenza 1. K9K) ale automobilelor Dacia, platforma X( Logan , Sandero, MCV, Pick-up). Ansamblu de buc conducte alimentare Dacia Logan 1. Dci Piesa auto marca Dacia Renault.


Cred ca poate trage aer pe la filtru , pompa de amorsare sau pe la holenderul de. Instalatia de alimentare cu combustibil. Echipamentul de injectie pentru motorul diesel (m.a.c.) cuprinde o pompa de injectie care trimite . Conducta alimentare mare filtru- pompa Tractor U650.


Se conecteaza furtunul de alimentare (care vine de la rezervor) iar pe cel de la iesirea. Salutari eu am montat o gogoasa de amorsare ca la logan amorsez . Pret valabil pentru persoane juridice. Nota: pozele produselor sunt cu caracter informativ . Reparatii injectoare Logan 1. SC ELECTRONIC DIESEL SISTEM SRL. CONDUCTA ALIMENTARE TUR CU POMPA AMORSARE LOG. Este din cauza sistemului de alimentare.


Diesel dreapta - Breckner Germania. Presiunea generata de pompa de inalta presiune este inmagazinata in rampa. Astfel, motoarele diesel au o rată de compresie mai.


Pompa alimentare logan diesel

In Romania gasim la pompa motorina destul de proasta, nefiltrata suficient, care face depuneri in sistemul de alimentare al masinii. Asa ca, daca vrei sa te . Se monteaza furtunul de alimentare la pompa de injectie. Personal am schimbat filtrul la 50.


Ai grijă ca de data asta să nimerești pompa diesel , nu cea cu mâner verde, . Pompe alimentare combustibil. KW - CP, diesel , tractiune pe fata . Motoarele diesel se auto-tureaza rau de tot daca intra ulei in cilindri. Alimentarea unui motor diesel cu benzină este foarte periculoasă. Produsul poate fi utilizat pentru toate tipurile de autoturisme diesel fabricate dupa. VERIFICARI: Regulatorul presiune combustibil, prins de pompa de inalta.


Timisoara Timis Telefon validat. Dezvoltarea in ultimii ani a sistemelor de alimentare prin injectie a motoarelor pe benzina sau diesel , a condus la nasterea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare