miercuri, 13 iulie 2016

Kit ambreiaj golf 4 1 4 16v pret

Kit ambreiaj golf 4 1 4 16v pret

Descopera promotiile zilei , ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Kit ambreiaj VW GOLF IV (1J1) 1. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi , Livrare in Tara ore. Planetare kit ambreiaj vw golf bora 1. Intra pe site si cumpara cu incredere Kit . Calitate la Preturi Mici. Kitul LUK contine : Placa,disc,.


Kit ambreiaj golf 4 1 4 16v pret

Care este pretul unui kit ambreiaj si volant ptr Golful meu. KIT AMBREIAJ VW GOLF IV 1. Piesa noua, cu placa de presiune ambreiaj, . SET AMBREIAJ si Volanta masa simpla VW Golf , Kit conversie la Volanta masa simpla, pentru. Set ambreiaj 2piese vw golf IV 1. BCA, pentru motorizare 1. V Benzina, putere motor Kw (Cp), cod motor BU pentru.


Pret intreg: 3Lei 2Lei . Se potriveste la mai multe modele de VW! Disc ambreiaj VW GOLF IV (1J1) 1. Putem livra gratuit in Ciolpani sau Ploiesti. V Benzina Hatchback ATN, AUS, AZ BCB 105CP numai la ONAUTO, magazin online piese auto import. Comanda acum si beneficiezi de Livrare Rapida si preturi de Importator. Audi ASeat Cordoba Ibiza IV Vw Caddy Polo Golf - motorizare 1. Adică au prețuri cu cel puțin 10.


Motorul de corsa pe benzina, cu 16v si distributie pe lant asa e gandit din. Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând. Daca la rulare sesizati ca ambreiajul patineaza, iar trecerea dintr-o treapta de viteza in alta este.


Am un golf iar cand vreau sa plec de pe loc nu pot sa cuplez viteza nici 2. Doresc sa schimb discul de ambreiaj ,placa de presiune si rulmentul de presiune. V 1Ponei Putere - EDH. Clientilor din Constanta le oferim lista de preturi de manopera pentru inlocuirea kitului de ambreiaj (placa disc rulment volanta), preturi reduse, calitate bun. Inlocuit kit distributie –– pentru auto la care se demonteaza ansamblu . Dacia Logan, Renault Clio 1. LUK Germania, garantie luni,. Pretul include TVA , Costurile de livrare nu sunt incluse.


Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Schimbat distributie OPEL 1. S-a schimbat kit -ul de ambreiaj si un tampon care sustine cutia, ceva de genul. Cand ma duc acuma la verificarea de ani le spun sa se uite si la acesti.


LISTA DE PRETURI OPERATIUNI SERVICE. Radiator racire apa, Citroen C(I) 1. Transmisie (cutie viteze, ambreiaj , cutie transfer, diferentiale). Cumparam masini avariate Cumpăr.


Compania CICLOP este prezenta pe piata timisoreana, fiind principala destinatie in cautare de piese sau accesorii auto la preturi corecte, pentru toate marcile . Autoturism pentru dezmembrare. Kit -ul de distributie se schimba preventiv, pentru a evita distrugerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare