vineri, 22 iulie 2016

Obd2 bluetooth pret

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Vrei sa depistezi si sa stergi erorile de pe masina ta? Echipamente pentru diagnoza auto prin OBD2. ELM de dimensiuni reduse cu conexiune bluetooth. Ce puteti face cu interfata ELM3: 1. Interfata de diagnoza auto ELM 3OBDII v2. Citi sau sterge erorile din calculatorul masinii 2. Va putem oferi atat varianta cu cablu cat si varianta cu transmisie bluetooth.


In functie de valoarea comenzii dvs pretul poate include cheltuielile de livrare ! Oferte pentru obdbluetooth la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără obdbluetooth de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit obdbluetooth. Am cumparat dispozitivul la un pret de aproximativ de lei si pentru ca. Prețul USD Prețul USD.


Acum este doar 7lei! Comanda Online produsul . Lateat software version V2. Are la baza standardul de diagnoza la bord ( OBD), care poate fi accesat de. ICarVGate OBDbluetooth diagnoza multimarca.


Obdbluetooth de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Bluetooth connection, no Batteries, Cables, . LEI FATA DE PRETUL MAGAZINELOR CONCURENTE DIN ROMANIA! FREE DELIVERY possible on eligible . Vandut de: partener OKTAL.


ICar VGate OBDbluetooth diagnoza multimarca mdt09. Car Vgate bluetooth cu buton . Vezi filmuletul in Limba Romana! Functioneaza cu toate vehiculele compatibile OBD-II 2. Cum naiba stiu care-i care?


De multe ori sunt the same shiet. Mi-e teama de teapa, sa nu scrie pe ambalaj 2. Accesorii auto, sisteme GPS și multimedia. The scan tool is capable of displaying . OBD bluetooth sau ceva care sa contina si ELM 327. Instrumentele de reparare auto ELM 3V 1. In acelasi timp interfata poate fi utilizata pe toate masinile compatibile OBDcu . Site de reduceri cu cele mai mari reduceri de preturi. RON de la magazinul electronic TOPKEY.


Livrare in toata tara la cele mai mici preturi. Poze ICAR OBDbluetooth scanner. Ala e pentru interfata pe bluetooth , nu cred ca merge si la varianta cu. Am un ELM3bluetooth ,si pe orice program android de diagnoza . Pret vechi: Pret : RON.


Obd2 bluetooth pret

Techstar OBDELM este o . Diagnoza auto - Va oferim la cel mai mic pret in Romania pentru interfete, diagnoze si testere auto , testere. Comercializata la un pret accesibil, aceasta este o investitie . VD DS150E CDP obdScanner tcs cdp pro. Códigos de avería OBDII - EOBD : Buscar un código de avería. V Audi déplorable, nous étions prêt à mettre le prix et assumer les révisions Audi,.


SsangYong Accueil - Des produits - OBDDiagnostic - OBDCode. Related: mercedes audio mercedes audio bluetooth mercedes. Via ObdFor Mercedes Audio 2Video In Motion Unlock,Tv Free, Video .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare