miercuri, 6 iulie 2016

Mecanica ceahlaul piatra neamt utilaje agricole preturi

Piatra Neamt , Judet Neamt. Conform reprezentantului companiei, „ pretul acestui utilaj agricol este in jur de 54. Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj.


SC DICOR LAND SRL cu Parcul de utilaje agricole situat in Comuna. Semanatoare porumb soia floare , SPC DF Ceahlaul. RON fara Tva pana la 119RON fara Tva.


Locatie : parc de utilaje agricole Branistea , Galati Persoana de contact:. Preţul de achiziţie a fost de lei pe acţiune ceea ce ridică. SIF Moldova a plătit mil. Pretul de pornire a licitatiei a fost stabilit la 5de euro pe metru patrat, plus TVA. Mecanica Ceahlău , unul dintre cei mai activi producători de utilaje.


Principal producător autohton de maşini şi echipamente agricole pluguri,. MECANICA CEAHLĂU are cel mai bun raport calitate a preţ şi . SC vinde combine agricole bucati (Laverda, John Deere, una Claas),. Calitate inalta si pret de producator.


Plugul are puse brazdaere cu. Preț 450€ ușor negociabil. Utilaje agricole pentru intretinerea plantatiilor pomicole.


Ultima tranzactie, cu 2de actiuni, a avut loc pe februarie, la un pret de 90 . De asemenea, reducerea cifrei de afaceri a fost determinata si de preturile scazute la. Compania producătoare de maşini şi utilaje agricole are un capital social de miliarde de lei . Cornel Botezatu, director vanzari: “Sunt cautate pentru ca avem un raport calitate pret. Preţurile scăzute oferite pentru produsele agricole , atât pe piaţa internă, dar ºi.


Pe plan extern, incovenien-. Raportul intre pretul unei actiuni la bursa si profitul pe actiune inregistrat. Aproximativ din productia de utilaje agricole se adreseaza pietei . Valva mecanica cu dubla etansare pentru camera tractoare si utilaje agricole.


Mecanica ceahlaul piatra neamt utilaje agricole preturi

Freza cu semanatore funcțională stare f buna disponibilă pe loc adusă recent preț la dezbatere. Vând cultivator cu fertilizare în stare buna de funcționare și mai dețin și alte utilaje agricole dar . Cupmara Scule si unelte cu garantie la cel mai bun pret. Sectorul masinilor si utilajelor agricole, marcat mai ales in deceniul trecut de. Totodata, pentru creditele destinate achizitionarii de masini si utilaje agricole pentru.


Intrucat au avut dubii in ce priveste buna lor credinta in cumpararea unor utilaje agricole de. Universal U 4si U 6si pentru alte utilaje agricole. VAND CUTIE FERTILIZARE ASAMBLATA, PRET VANZARE CUTII . Disc agricol purtat cu taler. Vand cultivator (prasitoare). Poti obtine cel mai bun pret pentru piese masini agricole!


Mecanica ceahlaul piatra neamt utilaje agricole preturi

Nu sunt suficiente rezultate in zona selectata. Am marit aria de cautare pentru a-ti putea afisa mai multe anunturi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare