miercuri, 29 iulie 2015

Ambreiaj dacia 1310

Ambreiaj dacia 1310

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Discul de ambreiaj este o componenta a kitului de ambreiaj. Este format dintr-o suprafata de frecare. Kit ambreiaj Dacia Logaj 1. Array cu reducere si livrare gratuita din stoc. Comanda simplu si rapid piese auto pentru masina ta.


Ambreiaj dacia 1310

Ambreiajul este util in angrenajele care . Platesti in rate fara dobanda, primesti factura si garantie. Comparați prețurile noastre cu cele . Cand era dacia la fratemiu i-a pus ambreaj 180mm ,nou luat din piata. Oferim un sortiment larg de accesorii auto pentru DACIA Kit . Unsubscribe from Cip09sax. Placa presiune RUEN de 200.


Contactati-ne pentru pret cablu ambreiaj DACIA . KW si puteti face comenzi. Magazin online de piese si accesorii auto. CEL MAI MIC PRET GARANTAT. Vând placă de presiune și disc placa este foarte buna discul este mai uzat. Diametru interior ( d int. ) 1mm.


Va oferim o gama larga de ambreiaj. Pedala ambreiaj Dacia 1319din dezmembrari. Dezmembram Dacia 130131140din diferiti ani de fabricatie. Avem foarte multe modele si . Cand am trecut de la ambreiaj mecanic la hidraulic am zis ca tampesc, da m-am obisnuit. Cablu secundar frână mână Dacia 1410.


Costi Rogozanu s-a pomenit în garaj şi cu o Dacie 13nefuncţională, pe care nu ar arunca-o. Văd că sunt probleme şi la ambreiaj , . Disc ambreiaj MASTER-SPORT - 18611871042-PCS-MS. Ci Euro Euro fara rulment de presiune ORIGINAL DACIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare