marți, 14 iulie 2015

Interfata ddt2000

Compatibila cu autovehiculele care accepta mufa OBD! Ci 110cp, ce anume se poate vedea cu interfata KKL si. Aceasta interfata este foarte recomandata pentru diagnoza auto pentru masini din.


Interfata ddt2000

Electronic Isolator construit in interfata. VCDS Audi Seat sSkoda VW. Am instalat interfata de renault care trebuia sa fie in ROMANA. Produsul este nou, livrarea se face personal in Bucuresti si prin curier rapid sau Posta romana in tara.


INTERFATA diagnoza auto KKL ,VAG. De la proiectul Dacia Xla noul automobil Dacia Logan. Stoc: temporar indisponibil. Meniul configuration nu este nevoie sa mai intrati in el pentru ca interfata este . Atunci cand ai nevoie sa stergi o eroare din bor esti nevoit sa apelezi la un service auto care ti-ar cere cel putin de lei pentru un astfel de . Spune-le si prietenilor tai despre noi!


Interfata ddt2000

Butonul are pozitii: - Centru . Sorteaza dupa: Cele mai noi produse, Recomandarea. Interfete diagnoza( ). O singura interfata pentru toate aceste tipuri de auto. COMPATIBILA VAG-COM, OP-COM, DDT20, ALFATEST, etc. OBDUSB Audi VW SEAT, la RON in loc de 1RON Oferte Teamdeals. K+CAN = 2lei VAG Commander 3. Com Kkl VAG - Com pentru 409.


Comanda directa la telefon : 0741747028. Adresa website unde puteti . Full + Instruction Size 228mb Language English O. Komputer, na którym został zainstalowany DDT20, posiada system operacyjny Windows. Renault Laguna II phI – Poradnik v1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare