luni, 13 iulie 2015

Vopsea auto verde metalizat

Există în magazinele auto şi la benzinării diverse soluţii destinate curăţării instalaţiei. Cu soluţia respectivă motorul va funcţiona timp de încă 10 . De la Augsburg am luat o solutie Liqui Molly pentru curatat instalatia de racire. Pentru alta masina am folosit o solutie de la 2+ tot pentru curatat instalatia.


Vopsea auto verde metalizat

INSTALATIA DE RACIRE - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol. La motoarele de automobile , se foloseste sistemul de racire cu aer, prin. Depunerile de piatra se curata cu solutii chimice acide sau bazice, dupa cum s-a . Radiator flush se numeste solutia de curatare. In vasul de expansiune lichid racire sunt depuneri nisipoase si antigelul e murdar. Maddog Garage , Custom Automotive , Ford BDT, Colina Motors, AltGrad Auto , Axevo . Trusa verificat sistem racire.


Solutie curatat tester CO2. La instalatia de racire prin termosifon, circulatia lichidului de racire se face liber, datorita. La manipularea de solutii acide, bazice, solventi, sau alte substante nocive, se vor utiliza manusi de protectie. Abaitancei - Motoare pentru automobile si tractoare.


Vopsea auto verde metalizat

Daca lichidul de racire a fost evacuat pentru un alt motiv decat inlocuirea sa si curatarea instalatiei , atunci in cazul in care se dovedeste a fi . Vezi ca exista si aditiv pentru eliminare depuneri in instalatia de racire. Produse pentru service-uri auto : solutii curatat motoare exterior si interior, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare