vineri, 31 iulie 2015

Kit ambreiaj fiat punto 1 2 16v

Kit ambreiaj fiat punto 1 2 16v

Poti plati in rate fara dobanda. Oferte pentru kit ambreiaj fiat punto 1. Cumpără kit ambreiaj fiat punto 1. Beneficiezi de Consultanta, Garantie . Piese - Accesorii Autoturisme. Kit Ambreiaj Fiat Punto 1. Vindem orice piesa de caroserie, mecanica, electrica si interior pentru Fiat Punto , 1. Livrare Rapida de piese auto pentru.


Kit ambreiaj fiat punto 1 2 16v

FIAT, PUNTO EVO (199), 1. Pompa ambreiaj fiat punto 1. V (183.23.25.25.33.35.639) benzina . Calitate la Preturi Mici. Set ambreiaj cu volanta cu masa dubla LUK pentru Volkswagen . Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat,. De vreo luni am devenit proprietarul unei astfel de . Poate cea mai neplăcută situaţie la volan este să ne trezim subit că nu mai avem pedală de ambreiaj.


Nu că ne-ar fi furat-o cineva, ci pentru că . Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Motor, injectoare, plansa. Mai jos gasiti exact cati litri de ulei incape in motorul unei Fiat Punto in functie. Schimbat kit ambreiaj LOGAN. Cati litri de ulei intra in motorul unui Fiat Punto motor 1. TDI cod atd placa Disc volanta.


Transmisie (cutie viteze, ambreiaj , cutie transfer, diferentiale). Discul de ambreiaj este uzat neuniform iar la plecarea de pe loc. S-a schimbat kit -ul de ambreiaj si un tampon care sustine cutia, ceva de genul. Afla ce este distributia, cand se schimba kitul de distributie, ce se intampla daca nu il schimbi la timp si de unde poti cumpara un kit de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare