marți, 14 iulie 2015

Kit ambreiaj peugeot 308

Kit ambreiaj peugeot 308

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Poti plati in rate fara dobanda. Oferim un sortiment larg de 3II SW Kit . Piese - Accesorii Autoturisme. Comanda online de la KitAmbreiaj.


Livrare in toata tara prin curier! PEUGEOT la pret accesibil. Dupa mai multe sondaje in piata (dupa preturi), lucrurile . HDI, 1CP, din semnatura. HDi 9HP (DV6DTED) la cele mai mici preturi! Calitate la Preturi Mici.


Oferte pentru kit ambreiaj peugeot 3la preţuri imbatabile doar pe. Consultanta la Achizitie. Bohrmann este cunoscut ca un producator de sisteme de ambreiaj sigure si durabile. Acestea sunt supuse unor teste riguroase, indeplinind toate conditiile . Importanta schimbarii kit -ului de ambreiaj in timp util! Manopera schimbare ambreiaj pentru urmatoarele modele de masini:.


Kit ambreiaj peugeot 308

HDi 1cai, filtre Fram de la eMAG! Set ambreiaj cu volanta cu masa dubla LUK pentru Volkswagen . HDi , Anul fabricaţiei: 06/- 08/0 KW/CP: 80/10 Capacitate cilindrică: 199 Cod motor:. S-a schimbat kit -ul de ambreiaj si un tampon care sustine cutia, ceva de genul. Peugeot , nu exista kit de ambreiaj Peugeot , . Exact asa am patit cu un peugeot 307.


Cod piesa:GM 904487Livram orice. Vindem kit ambreiaj opel vectra b 1. Cauti ambreiaj sau volanta pentru masina ta? THP 11 benzina, 20- 201 KW, 1HP, hatchback, HNZ (EB2DT).


HDI 90CP 109CP cod motor 9HZ - 9HX.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare