marți, 7 iulie 2015

Kit distributie cielo 1 5 8v

Kit distributie cielo 1 5 8v

Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. Kituri de distributie ce includ si pompa de apa. Nubira cu pompa Vizualizare rapida. Poti plati in rate fara dobanda.


P Vânzător PowerSeller CUREA DISTRIBUTIE CIELO ESPERO 1. DOHC cu ani si ~ 0km. Bv la doua service-uri la unul mi-a zis ca nu trebuie sa schimb cureaua de distributie d. Pune curea de distributie numai GATES Power-Grip si intinzator GMDAT. CONTITECH CT874Kbr. SOHC nu este un motor care solicita foarte tare curelele) . Ce este schimbul de distributie , cum se face si cat dureaza.


CP, non-euro, Piese auto la cel mai bun pret, Rola intinzatoare curea distributie. Cod produs : 99625. Lungime 10mm, Latime mm, contine role Nr. Capacitate cilindrica (rotunjit) , ,5.


DAEWOO CIELO Hatchback (KLETN) [02. Alternator Daewoo Espero 1. Partea de montare: punte fata; Tip constructiv motor: 8V. Contactor aprindere Matiz Cielo. Piesa valabila pentru MATIZ, CIELO. Reper Original GM Coreea . As dori sa inlocuiesc la dumneavoastra kit -ul de distributie + pompa de apa daca este cazul si.


Masina este un Renault Megane cu motor 1. CIELO INFORMAÞII GENERALE 1–CAPITOLUL INFORMAÞII GENERALE CUPRINS MÃSURI DE SIGURANÞÃ. INTRARE EVAPORATOR RACOR-. V la terminalul Bde la ECM.


Kit distributie cielo 1 5 8v

Alex Bea Auto Group. Calculator motor daewoo cielo 1. Cielo din 200 kw, tip motor A15SMS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare