vineri, 24 iulie 2015

Senzor presiune servodirectie logan

Senzor presiune ulei servodirectie Logan 1. Comanda Ieftin si Rapid pe ePieseDacia. Magazin Piese Auto si Accesorii pentru Dacia! Senzorul de presiune al servodirectiei de Logan desfacut.


Senzor presiune servodirectie logan

Scurgeri ulei pe la servodirectie de postări aug. Acest produs se livreaza . Cele mai ieftine piese auto. Piesa se numeste senzor presiune servodirectie. In Dyalogis se numeste manocontact DA. Mai stiu pe cineva care a inlouit piesa asta tot din . O,TCE - CP Fuctie ECO Distribuția pe lanț Senzori presiune a Roților Indicato.


LOGAN LAUREATE ,900-Tce - CP - 38. Este vorba de pictograma ce indică o problemă la presiunea rotilor. Se folosește de senzorii de ABS ca să afle viteza de rotație a fiecărei . Servodirectia are rolul de a facilita transmiterea miscarii volanului spre rotile masinii. Martori în bord Dacia - ce indică și cum îi interpretezi - Logan , Duster, Dokker - ePiesa. Dacia Logan - Eu la PhLaureat al meu i-am activat inchiderea.


Probleme la servodirecție - treci cât mai repede pe la service, pentru că. Presiune scăzută în pneuri - oprește la o vulcanizare și regleaz-o, conform indicațiilor din cartea mașinii. Logan Schema - as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. Curatat noroi carenaj senzori ABS spate.


Schimbat uleiul de la servo directie. Este simplu de intretinut acel loc, doar deschideti usa si cu presiune de apa se . Cumpara pompa servo logan online pe eMAG. Regulator presiune pompa Renault 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare