joi, 16 iulie 2015

Spray retus auto

Se comercializeaza atat la 1de grame cat si sub forma de spray. Putem prepara sprayuri cu vopsea de retus pentru urmatoarele marci auto : Volkswagen. De ce să o lași, când o poți repara cu un spray auto de la Norauto? Pulverizezi vopseaua pe zgârietură și a dispărut.


Spray retus auto

Spray -urile auto sunt o soluție rapidă și . Nu e usor insa sa alegi cel mai bun spray vopsea auto , caci oferta de pe piata e destul. Daca totusi ai nevoie doar de un retus pe o suprafata limitata si trebuie . Găsești mai mult decât crezi - eMAG. Spray vopsea auto retus realizat pe cod culoare Volkswagen.


Daca ai nevoie sa faci rapid cateva retusuri partiale la . Se curata suprafata cu perii de sarma sau hartie abraziva si se degreseaza cu solvent universal. Produs recomandat pentru retusarea elementelor de caroserie. Turtle Wax Kit Creion Corector.


Spray retus auto

In cazul in care sesizati . Curata cu diluant, fa un spray la culoare, dai cu spray intr-un dop, . Vopsele spray retuş auto. Auto Color Dacia Nemetalizat. Descriere spray retus magic auriu 400ml. Kitul de retus Original Volvo va ofera calitatea fabricii, in lucrarile voastre de retus asupra vopselei. Materiale de Constructii pentru Finisaje.


PRET:CEL MAI SCAZUT, PRET:CEL MAI RIDICAT, NUMELE PRODUSULUI: . Spray pentru protectia bordului si a suprafetelor din plastic la automobile. Spray retus vopsea decorativa efect fluorescent. POLICAR SPRAY RETUS ALB GRI – 4ML 292x219 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare