vineri, 10 iulie 2015

Pompa injectie ford mondeo 2000 tdci

Pompa injectie ford mondeo 2000 tdci

Oferte pentru pompa injectie ford mondeo 2. TDCI Cod: 3S7Q9B395-AA in stare perfecta de functionare, piesa este originala din dezmembrari auto cu . Cumpara pompa injectie ford online pe eMAG. Pret afisat este pentru:. Reconditionari si reparatii pompe de injectie , injectoare, piese de schimb.


Dezmembrez toata gama ford . Luam un injector si-l punem pe o conducta legata la pompa de injectie. Cat despre pompa de injectie este dat mura in gura aici:. Sistemul de injectie diesel common rail asigura un nivel imbunatatit de ardere a. Presiunea generata de pompa de inalta presiune este.


FORD MONDEO Manual de utilizare. Bosch produce sistemele de injecţie pompă injector. TDI cu o singura axa cu came, inlocuim . TDCI DELPHI DIESEL FUEL INJECTION PUMP 5S7Q . Eu am auzit ca mai au probleme cu furtune care pusca si pompa de motorina. E motor montat pe mondeo mk studiaza pe forumul dedicat. Ford Mondeo cu motor de . Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto!


Pompa injectie ford mondeo 2000 tdci

Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto! Sau de la pompa de injectie.


Multi conducatori auto se plang ca masina lor consuma foarte mult, indiferent de viteza cu care circula in mod normal si de stilul de condus. Vand ford focus an 20motor 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare