joi, 23 iulie 2015

Placa presiune opel astra g

Placa presiune opel astra g

Cumpără placa de presiune disc ambreiaj opel astra g de. Oferte pentru vand placa presiune opel astra g la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in.


Placa presiune opel astra g

Poti plati in rate fara dobanda. Astra G Break (T9 F35). Produsul este in stoc si . Placa presiune opel astra g de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning.


Kit ambreiaj (disc ambreiaj si placa presiune ). Contine urmatoarele piese: - placa presiune cu diametrul de 205mm -disc . Continut pachet, PLACA PRESIUNE ,DISC AMBREIAJ . Cumpara PLACA PRESIUNE pentru OPEL ASTRA G. Detalii specifice piesei: 5T. Asiguram montaj contra cost. RULMENT DE PRESIUNE DEFECT ? Atunci când piciorul este luat de pe pedala de ambreiaj, discul începe să se atingă de volantă şi placa de presiune generând frecare şi căldură. Doresc sa schimb discul de ambreiaj, placa de presiune si rulmentul de presiune.


Placa presiune opel astra g

Am fost la vreo mecanici si amandoi mi-au cerut 1ron . Acesta este poziționat între cutia de viteze și motor și are rolul de a . Dacă se întamplă acest lucru înseamnă că placa de presiune nu mai lucrează aşa cum trebuie şi nu decuplează volanta complet de ambreiaj. Pedala moale sau tare: în acest caz, cel mai probabil placa de presiune începe să cedeze, sau ceva din sistemul hidraulic. Placa de presiune ambreiaj OPEL ASTRA H combi (L35) 1. Carlig Opel astra original.


Vand carlig original de opel cu priza originala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare