luni, 27 aprilie 2015

Autogaz marpaco

Autogaz marpaco

Vopsea termorezistenta siliconica pentru protejarea elementelor metalice de. Spray vopsea toate culorile pentru toate tipurile de masini! KSpray Vopsea Etriere Albastru 400MLEste o vopsea de temperatură înaltă pentru vopsirea. Este metal incins pe care nu rezista nici o vopsea , stropit cu apa. Daca se mananca complet si cade, tot ramane toba de esapament in stare . Mobilier din plastic este cel mai bun vopsit cu spray- pe vopsea acrilica,.


Toba esapament pentru motoare Minarelli 150. Montare tobe de esapament. Vopsea toba esapament Forumul Softpedia DECO COLOR cel mai apreciat brand . Vopsirea este realizata la cele mai inalte standarde de calitate.


La AUTOSERVICE Paraschiv sunt folosite . Custom putem sa facem un esapament custom marit inox cu sau . Chit metal pentru etansare esapament GF81Visbella. Chitul metal pentru etansare ( toba ) esapament este o pasta de lipit ce se foloseste la acoperirea . Vopseaua este destinata pentru vopsirea, decorarea si protectia elementelor de otel si fonta. Kit Litru Vopsea Neagra Texturata U-Pol RAPTOR , contine Catalizator.


RAPTOR este o vopsea de protecţie antizgârieturi special creată pentru a proteja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare