marți, 14 aprilie 2015

Rampa injectoare gpl tomasetto

Rampa injectoare gpl tomasetto

Anunturi rampa injectoare gpl - rampa injectoare gpl. Instalații GPL Stag 2Plus. Valtek tip 3 rampa folosita in mod. Sunt posesorull unui Opel Astra G 1. Senzor temperatura gaz STAG ( TOMASETTO ) - ron. Ma interesează o calibrare pentru o rampa de injectoare valtek ohmi pe un logan mcv 1. SISTEMUL SECVENTIAL TOMASETTO STAG …. Comutare automata pe benzina, in cazul lipsei de gpl , fara a resimti acest lucru.


Stag-Q-Box cu rampa de injectoare ac w02. Stag 3Plus -Controler de gaz cu microprocesor pentru injectie secventiala. Componentele performante, injectoare KEIHEIN cu software-ul avansat ofera.


Vaporizator tomasetto alaska AT-09. Multivalve: Landi Renzo , Emer , Marini. Rampa de injectoare : rampa de 1oΩ, rampa de 2oΩ, rampa de 3oΩ. Acest filtru se gaseste pe furtun intre vaporizator si rampa de injectoare.


Rampa injectoare gpl tomasetto

Tomasetto montata pe Priusul meu G2. Kit instalatie GPL import Italia sau Polonia, produse omologate in Uniunea Europeana. Tutorial schimbare pistonase.


Posibilitate de calibrare timpi de injectie in functie de plaja de turatii;. Aceasta rampa de injectie reprezinta un pas superior gamei STAG .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare