marți, 28 aprilie 2015

Freon auto pret

Freon auto pret

Anvelopele si jantele cumparate de la noi le puteti monta imediat, fara. Indreptat si roluit jante auto din aliaj si otel. Solutia o gasesti la ateliere de indreptat jante , au sudura in aluminiu si alte aliaje, repara crapaturile si finiseaza janta in asa fel incat nu-ti poti . Sudura in aluminiu pentru jante aliaj.


Freon auto pret

Salutare tuturor si bine v-am gasit pe acest forum. Ia baga un search cu roluit-indreptat jante aliaj si vezi ce obtii! Unele mai fisureaza la indreptare si au nevoie de sudura si alte operatii.


Astfel, oferim sudura jante Bucuresti cat si pentru judetele limitrofe, acest tip de activitate fiind derulat in diferite moduri pentru a satisface . Parerea mea e ca in mig sudura este mai poroasa si fara o patrundere buna insa avantajul este rapiditatea (cu care castigi banii). Recomandam astfel sa se realizeze operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar “batai” sau “vibratii ale volanului”, intr-un service jante sau . Dumaprest SRL Vanzari Anvelope Noi, Jante si Camere de Aer, Piese Auto,. Vulcanizare auto Sava efectuam echilibrari roti, indreptari jante , geometrie computerizata, reparatii anvelope, cu tarife ieftine, spalatorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare