marți, 14 aprilie 2015

Four tuning

Four tuning

Sermecom remanufacturează şi distribuie injectoare , pompe de injecţie şi. Departament remanufacturări pompe şi injectoare Diesel; curăţat şi verificat . Trusa completa cu imbusuri Torx ,. Aparate pentru curatat injectoare. Curata si testeaza modele de injectoare TBI si MBI; Control computerizat si.


Four tuning

Cumpără SET FREZE RECONDITIONAT SCAUN INJECTOARE Yato. ESTE TRUSA PENTRU CURATAT LOCAS INJECTOR IN CHIULASA,UNDE VINE . Inainte de inceperea lucrarii la scaunul de injector se curata partile adiacente, evitand astfel. Oferte produse si servicii: curatare injectoare. Producatori, distribuitori, furnizori - CURATITOR INJECTOARE 3ML, Solutie curat. REPARATII INJECTOARE DIESEL.


Aditiv curatat injectoare Liqui Moly 3ml Solutia de curatare a injectoarelor este o combinatie de substante active cu o actiune deosebita de curatare. Mărci disponibile de chit reparatie, injectoare pentru FORD TRANSIT online,. Garanție Cel mai bun preț pentru chit reparatie, injectoare FORD TRANSIT.


Curatat injectoare cu ultrasunete pentru auto pe benzina si motociclete scutere. Pret ron injector fara TVA. Injectoarele se testeaza pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare