joi, 23 aprilie 2015

Creioane de ceara

Creioane de ceara

Am si eu o problema la compresorul AC de la Scenic din 2008. Nu am completat cu freon si am mers majoritatea timpului cu clima pe auto. Te asteptam la M Power Auto Service Titan cu orice defectiune la masina care necesita interventii de. Verificari si incarcari instalatii de climatizare auto ( clima, climatronic sau dublu climatronic).


Creioane de ceara

Va ocupati si de reconditionari compresoare AC ? Sistemul de aer conditionat auto este conceput sa produca doar aer rece. La aceste compresoare se pot defecta si inlocuii urmatoarele piese : ambreiajul, . Sfatul meu este sa nu te limitezi la un singur service auto. Pele Serv Impex oferă servicii mecanice, direcție, climă și diagnoză computerizată pentru orice tip de autoturism. Programări la 070212.


Service si reparatii clima auto , aer conditionat si instalatii frigorifice. Oferta igienizarea aparat aer conditionat ,Oferta incarcare freon aer conditionat ( R4si R410A). Inlocurire capacitor pornire compresor , de la 1ron. La service auto k opferim servicii de incarcare freon, igienizare AC ,Reparatie sau inlocuire.


Creioane de ceara

Aer Conditionat Climatizare auto. Inlocuire compresor AC , conducte, furtune sau senzori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare