marți, 7 aprilie 2015

Intermedieri auto

Intermedieri auto

Tractari auto Bucuresti Non Stop,Sector Interventie in 15min✅. Lei Ora (aplicat pana la remedierea defectiunii), Lei + pret vulcanizare. La sediul nostru din Soseaua Bucuresti -Targoviste, nr. Vedeti mai jos cateva preturi pentru servicii de asistenta rutiera si mici reparatii.


Intermedieri auto

Service-ul de biciclete Veloteca, va asteapta in Bucuresti , sector Strada. Pretul nu include consumabilele (kitul de service) dar poate sa contina uleiul. Total Trading Importator şi distribuiitor de compresoare aer, tehnică pentru service auto-moto, tehnică pentru vulcanizare şi service roţi. Echipamentele importate . Vă oferim servicii non-stop de spălătorie și vulcanizare , alături de service auto.


Cele locații din București au o echipa de peste de angajați cu un nivel . Euromaster - distribuitor anvelope, piese auto, servicii anvelope, servicii intretinere auto. Ne numaram printre singurele service-uri din Bucuresti si din tara ce au mecanici. Mai jos puteti gasi un tabel complet al preturilor practicate in service-urile de . Demontat, Lei/Roata autoturism – lei/roata SUV. Montat, Lei/Roata autoturism – 8 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare