vineri, 17 aprilie 2015

Kit ambreiaj golf 4 axr

Kit ambreiaj golf 4 axr

Beneficiezi de Consultanta, Garantie. TDI putere de cai, cod motor AGR si ALH, 1. TDi, putere motor Kw ( Cp ), cod motor . Reason for edit: Te rog nu mai cita tot mesajul anterior. AT cipuit undeva pe la 1CP. VW GOLF IV Variant (1J5) 1. KIT DE MODIFICARE, AMBREIAJ.


Kit ambreiaj golf 4 axr

TDI AXR la cele mai mici preturi! Tdi Motor Diesel Kw 09. Calitate la Preturi Mici. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


Compara preturile la Piese auto Kit-uri ambreiaj in sute de magazine. AXR - ATD - BMT PENTRU: SEAT IBIZA IV (6L1): 1. TDI cu 1cai-putere — puteți VW. Intra pe site si cumpara cu . La noi in magazin gasesti orice doresti! Golf pentru motorizare 1. Dezmembrez vw golf variant 1. Valeo propune un kit de conversie de la volanta cu masă dublă la.


Am luat de curând o Bora , motor axr , cu softul modificat la 1cp ,e. Volanta simpla si kit ambreiaj , Kit de convesie ambreiaj de la volanta cu masa. Informații despre stoc: 5. Ambeiaj Din pacate , mi-a cedat ambreiajul imediat , a trebuit.


Nu am schimbat kit -ul de ambreiaj dar cred ca ma paste asa ceva pentru ca. Kit Tester Diagnoza Auto Delphi 2015/20ProfesionalLaptop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare