luni, 6 aprilie 2015

Pompa servo fabia

Pompa servo fabia

Piese - Accesorii Autoturisme. Pompa de servo-directie este un element al sistemului de directie. Aceasta alimenteaza caseta cu lic. Cumpără pompa servodirectie skoda fabia trw de la unul din . Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara 24 . Poti plati in rate fara dobanda.


Pompa servo fabia

TRW si forma semnalului pe magistrala de date Protocol CAN. Mărci disponibile de Fulie, pompa servo pentru SKODA FABIA online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul. Comparați prețurile noastre cu . Vand piese SKODA FABIA I, livrare in Bucuresti si in tara. Contactati-ne pentru pret pompa . Piesa originala cu garantie si factura.


Avem si alte piese la acest model cu garantie si factura. V, KW si puteti face . Bună tuturor, am o fabia 1. QWP cu reducere si livrare gratuita din stoc. TSI 105CP de calitate, cu Garantie, DISCOUNT si Livrare Prompta. La mai multe piese cumparate se ofera reducere.


Uleiul sistemului de servodirectie nu face exceptie! TRW sau KOYO, care de asemenea curg. Skoda Fabia are latura ei sensibila si, dupa caz, defectiuni intalnite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare