joi, 9 aprilie 2015

Civ auto

Civ auto

Permite o folosire usoara într-un timp scurt Produs pe baza de apa: se poate folosi si pe masini nu perfect uscate Folosit în saloanele auto pentru usurinta în . Solutie foarte eficientă pentru curățarea tuturor tipurilor de elemente cromate ale masinii. Structura chimică a produsului reacționează cu murdăria, modificand . Da lustru vopselei aplicand ceara deasupra. De obicei, vopsitul cu spray e o treaba de profesionisti.


Daca respecti, insa, pasii, vei reusi,. Lac spray auto , transparent, 6ml. Spray vopsea auo Dupli-Color, grund gri, 6ml. Odorizant auto sticluta Wunder Baum, vanilie.


Cumpara acum spray ceara auto ieftin online la preturi avantajoase. M Perfect-lt Ceara Auto este o pasta de luciu, cu o durabilitate excepțională pentru utilizarea pe vopsele auto. Straluceste si protejeaza finisajele noi si nu . Spray auricular pentru eliminarea dopului de ceara Doculyse, ml, Quies.


Civ auto

Ajuta la dizolvarea si eliminarea dopului de ceara din canalul extern auditiv. Adauga in cos Spray curatare musculite insecte KILAV MOSCERINI 500ml . Ceara lichida cu efect perla pentru stralucire si uscare rapida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare