miercuri, 22 aprilie 2015

Motul specific ford

Motul specific ford

BMW E- CILINDRI 31 318TI. JTD 120/140/1Cp Stage 1: chiptuning -de la 120cp si 280nm la 155cp . Avantajele chip tuning -ului auto, comparabile cu folosirea de cocktail-uri. Se poate face chip tuning la pret avantajos pana si pentru Bentley, . In al doilea ran un dyno performant este cel mai util instrument de tuning pentru. Chiptuning -ul sau remaparea se refera la optimizarea parametrilor din . Add to cart Eproms Tuner.


Motul specific ford

Leading through RaceChip technology. Performance enhancement through chip tuning from the test winner. Up to percent more hp and Nm. Economizor de combustibil - catalog de mărfuri la prețuri reduse cu livrare gratuită. Sortiment larg și produse de calitate de la Joom.


Sa discutam despre chip tuning ,cu tot ce cuprinde el,bune ,rele ,rentabilitate si adevar despre reclamele de gen. Aceasta operatiune presupune . Preturile in ro sunt intre 250e-350e pt smart si vreau sa fie mai ieftin pt. Eu pot sa va ofer acelasi lucru, chip - tuning , dar facut in Germania.


Modul nostru de RaceChip, adesea numit si Power Tuning , Tuningkit sau Power. Daca va place sa simtiti o placere maxima la volan, la un pret mic si sunteti in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare