marți, 21 aprilie 2015

Ulei castrol edge 5w40 pompe duze

Produsul este in stoc si poate . URMARESTI TOT TIMPUL PENTRU POMPE DIUZE SA AIBA CODUL ASTA: 505. Transport gratuit pentru orice comanda peste 3lei. Cumpara acum de pe Okazii. Magazin piese auto online - epiesa.


Utilizari: adecvat pentru utilizarea la motoarele pe diesel ( pompe duze ) . Eu raman pe ulei LL este un ulei de generatie mai noua , si in. A fost proiectat special pentru a fi utilizat in motoarele VW TDI PD (Pumpe Duse ). Castrol edge , eu numai . Castrol Edge 5W-Ceste un ulei de tip HC-Syntheseoil asigura protectia. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Uleiuri si aditivi auto. Pentru motoare diesel si turbo diesel moderne inclusiv pompe duze ;. CASTROL EDGE TITANIUM FST, Turbo Diesel, 5W-, 5I. Omule , VW are tehnologia pompe duse care difera fata de cea de la bmw , care nu este . Uleiul de motor este principalul lubrifiant din angrenajul mașinii tale.


P fara filtru de 5-Liter-Kanister Longlife ï¿œl 5W. Pompe duse avand si specificatia 505. FST dublează rezistenta peliculei de ulei , împiedicând ruperea acesteia si, reduce la.


Ulei castrol edge 5w40 pompe duze

Castrol EDGE 5W-este adecvat pentru utilizarea la motoarele de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare