luni, 8 iunie 2015

Aditiv liqui moly motorina

Cu ajutorul ghidului Clovis. Liqui Moly pentru protectia masinii tale. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Aditivul este o combinaţie de substanţe active cu proprietăţi de curăţare, de dispersie, de îmbunătăţire a cifrei cetanice şi de protecţie a materialelor.


Aditiv liqui moly motorina

Tratamentul pentru sistemele diesel este o combinaţie de compuşi pentru imbunatăţirea lubrifierii şi a curăţirii. De aceea acest produs a fost formulat special ca . Se adauga rezervorului inainte de alimentare. O doza de 3ml fiind suficienta pentru max. Despre aditivi in combustibil. Liqui moly Diesel Spulung How well the diesel.


Reprezentarea grafica a actiunii carburantului OMV MaxxMotion Diesel in comparat cu un carburant. In schimb, nu am folosit niciodata aditivi pt combustibil. Mai bine bagi un plin de kerosen la plinuri de motorina , o sa decoleze masina. Oferte pentru liqui moly aditiv motorina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără liqui moly aditiv motorina de la unul din magazinele noastre.


Aditiv liqui moly motorina

Speed Tec Diesel este un aditiv diesel pentru imbunatatirea combustiei si a acceleratiei, chiar si la turatii joase! Complet compatibil cu toate tipurile de diesel si . LIQUI MOLY Aditiv motorina intretinere sistem Diesel, 250ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare