luni, 15 iunie 2015

Cheie dinamometrica roti

Cheie dinamometrica roti

Pompa apa sistem spalare parbriz pentru OPEL ASTRA H la preturi avantajoase. Magazin Piese Auto OPEL ASTRA H cu livrare prompta in toata tara. CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune second hand profesionale si aparate de spalat cu presiune reconditionate la cele mai bune preturi.


Cheie dinamometrica roti

POINT Romania echipează și vinde Spalatorii Auto Automate cu Fise. Pompa apa spalator parbriz Producator : Polcar Polonia - pompa de apa spalare parbriz -Mod de operare: electric -Numar poli: -Articol extins/Info extins 2: pt. Personal cu peste de ani experienta in domeniul reparatiilor de pompe, servicii de calitate cu garantie. Peco, Pompe vidanje, Pompe spalatorie auto , . Pompa de spalat cu acumulator si rezervor apa 16L. SKODA Sistem Spalare Parbriz.


Pompa de stropit cu presiune cu acumulator; Furtun din plastic de cu lungimea de 8. PROLINE SET DISPOZITIVE DEMONTARE CLEME TAPITERIE AUTO - 5P . Oferte produse si servicii: pompe spalat auto. Producatori, distribuitori, furnizori - Pompa echipamente spalatorii auto 2. Iti reparam wap-ul, utilajele de spalatorie auto , grupurile pompante, intr-un timp scurt, la un cost convenabil, in service-ul din Brasov. Cea mai bună investiție: Construcția unei spălătorii auto adaptată nevoilor Dvs. AȚI PORNI O AFACERE, ȘI VĂ INTERESEAZĂ POSIBILITĂȚILE DE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare