vineri, 19 iunie 2015

Presa de dejantat

Presa de dejantat

Curatare injectoare + Pompa Motorina + EGR + Admisie fara demontare piese. Pretul unui tratament complet este de EUR. Subiectul mesajului: Re: INJECTOARE DIESEL C4. Aparat pentru testat si curatat injectoare CRDi, pentru ateliere medii si profesionale.


Presa de dejantat

Prin purjare eu inteleg inlocuirea lichidului si implic curatarea unei. Model: Toate auto diesel -benzina. Pe lângă preţul de achiziţie, un autoturism cu care se circulă frecvent.


Curăţarea periodică a injectoarelor pe standuri specializate ar fi o altă . Aditiv benzina pentru curatat injectoare Xeramic Injector cleaner 250ml, solutii curatat sistem injectie, piese auto noi la cele mai mici preturi din Romania! Curatat injectoare - cu ultrasunete pentru motoare pe benzina si diesel. Reparat sistem suspensie. Reglat geometria roti - autovehicole . Reconditionam injectoare common rail : Bosch, Delphi, Denso si Siemens pentru turisme si camioane.


Glodeanu care le testeaza cu pipeta pe masina) si preturi mult mai decente decat altii gen Sermecom care trag tepe . Solutie de curatat injectoare , motor, supape, bujii, rezervor, tuburi de carburant, carburatoare, teava de. Pret ridicat al operatiunii de dezasamblare asamblare. Service pentru motoare diesel : reparatii injectoare si pompe injectie pentru sistemele de injectie diesel , mecanice si common rail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare