luni, 29 iunie 2015

Disc ambreiaj vw t4

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. Kit ambreiaj pentru orice model VW Transporter TCaravelle 2. Disc Ambreiaj SACHS de calitate OE Premium pentru VW TRANSPORTER la un preț accesibil. Ambreiaj Volkswagen TAnunturi Ambreiaj Volkswagen Tdin Dezmembrari oferite de Particulari si Parcuri de.


Set ambreiaj cu volanta cu masa dubla pentru Volkswagen Transporter T 2. Disc ambreiaj vw transporter de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Trimitem prin curier in toata tara. Cerem si oferim seriozitate.


Kit Ambreiaj VW TMasa Simpla Motor 1. Ambreiaj: Convertare de la volant cu masa dubla la masa simpla. Am vazut un anunt pe net. Vand piese VOLKSWAGEN TRANSPORTER T, livrare in Bucuresti si in tara. Cumpara DISC AMBREIAJ pentru VW TRANSPORTER T5.


Detalii specifice piesei: TREPTE. Comanda online de la KitAmbreiaj. Am creat magazinul online de kit-uri ambreiaj si volante KitAmbreiajVW. Publica anunturi gratuite cu masini second hand. Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând.


Majoritatea ambreiajelor cu disc diafragmă exercită o presiune mai mare o dată . Tdi Motor Diesel Kw 04. Calitate la Preturi Mici. If your brake pads are wearing .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare