marți, 16 iunie 2015

Dezmembrari logan bucuresti sector 6

Piese - Accesorii Autoturisme. Dezmembrari dacia logan elementemente interior. Bucuresti , judet Bucuresti , Sectorul Adaugat La 10:0 . Parcurile auto ofera spre vanzare piese din dezmembrari ,elemente de caroserie,motor, transmisie . Vand piese origine din dezmembrari daci.


Dezmembrari logan bucuresti sector 6

Detinem un stoc de peste 1de autoturisme . Parc de dezmembrari auto la doar minute de cartierul Militari. Chiajna la doar minute de sectorul , sa ne vizitezi parcul auto si sa iti alegi . Băieți super de treaba cu piese. Punct de lucru: Bulevardul Iuliu Maniu, nr. Magazin online piese auto pentru orice marca de autoturisme.


Puteti plati in rate fara dobanda. Consultanta gratuita, factura si garantie. Atestare de conformitate WEEELABEX. Informații despre stoc: 8. Dacia logan laureate impecabil. Lider european specializat in intretinerea si personalizarea autoturismelor.


Tel/Fax: 021/ 244021/ 20750. Pentru a fi la curent cu promotiile noastre te rugam sa te inscrii . Cristian Drăghici, directorul general Remat Bucureşti -Sud şi cu Ina Medrea, directorul comercial RematHolding şi . Orice piesa de Logan provenita din dezmembrari , la min. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania.


Nr 7 et Sector București. Acum zile - Nicolae Caramfil. ValiTaifun Martie 20la ora 4:pm. Probabil ca ai tu prestanță!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare