marți, 9 iunie 2015

Burduf planetara logan dreapta

Burduf planetara logan dreapta

Cumpără burduf planetara stanga logan de la unul din magazinele. Ansamblu burduf articulatie planetara RENAULT LOGAN I combi. Cumpara burduf planetara logan online pe eMAG. Piese - Accesorii Autoturisme.


MPI, Sandero si Solenza, partea spre roata, stanga sau dreapta , Original Dacia-Renault. Parte montare stanga sau dreapta ;. Contine coliere metalice pentru fixare si etansare, nu contine unsoare;. Fatal error: Theme CSS could not load after sec.


Inainte de toate, trebuie sa precizez ca aceasta manevra este posibila doar la loganul 1. Cine stie cum se schimba burduful de planetara ? Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru DACIA LOGAN LS_ Transmisie. Eliberam factura si certificat de garantie pieselor livrate conform . Partea montare, Axa fata dreapta. Dupa o inlocuire de burduf la planetara , executata de mantuiala de un ,,meserias ,, a inceput sa bata destul de rau la viraj stanga.


Burduf planetara logan dreapta

Celelalte trei cred ca merg mai mult ca sigur de Megane Logan ,. PRETUL AFISAT CONTINE TVA. Adaugă in Wishlist Compară produs. Piulita de la planetara se desface la o vulcanizare cu cheia pneumatica Eu am scimbat burduf planetara stanga la Logan 1. Poti plati in rate fara.


Planetara DACIA LOGAN MCV (KS_) 1. Dantura exterioara parte . Dci Euro 60015486Bav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare