luni, 8 iunie 2015

Kit ambreiaj dacia logan 1 4 mpi

ORIGINAL: mpi - D180mm . Stare perfecta de functionare,oferim garantie. Masini compatibile: - Dacia. LPG , diametru 200mm - Valeo. Piese - Accesorii Autoturisme. MPI - produs original 1 similar cu echiparea de uzina.


Kit ambreiaj dacia logan 1 4 mpi

Poti plati in rate fara dobanda. Garantie conform certificatului de garantie. Iata ca a sosit momentul sa schimb si kitul de ambreiaj la Logan. Motivul pentru care acesta trebuia schimbat este ca avea un numar foarte . Kitul contine disc de ambreiaj , placa de presiune si rulment de presiune, producator Renault. MPI stare buna provenienta dezmembrari.


Chit ambreiaj Dacia Logan1. MPI LUK Contine:disc ambreiaj. Produsul este in stoc si poate ajunge la . CEL MAI MIC PRET GARANTAT. Stare foarte buna, tinuta in garaj, fara. Pachet revizie kit ambreiaj dacia logan mpi.


Kit ambreiaj dacia logan 1 4 mpi

Livrare direct la domiciliu. Adaugă in Wishlist Compară produsul. Calitate la Preturi Mici. Cursa de deplasare a furcii trebuie sa fie la motoarele 1. Ce chit de ambreiaj recomandati, ce firma, pentru un Symbol 1. EU am patit-o pana acum cu mia multe piese gen kit ambreiaj ,un amortizor. Dacă se simte o diferenţă notabilă brusc, verificaţi urgent ambreiajul.


DACIA a produs automobilul DUSTER cu numărul 500. Logan , Solenza si alte cateva . Schimbat kit ambreiaj RENAULT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare