marți, 30 iunie 2015

Kit ambreiaj chevrolet aveo

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Oferim un sortiment larg. Comparați prețurile noastre cu . Poti plati in rate fara dobanda. Contine disc, placa si rulment presiune.


Kit ambreiaj chevrolet aveo

Contactati-ne pentru pret kit. Piesa este însotita de factura si garantie. CHEVROLET AVEO limuzina (T25 T255) (F14D4) 1. Disc ambreiaj de la producatorul ASHIKA pentru Chevrolet Aveo Limuzina, cel mai bun pret garantat pentru Disc ambreiaj Chevrolet Aveo Limuzina.


Cumpara Kit Ambreiaj Chevrolet Lacetti (j200). Calitate la Preturi Mici. Comanda online de la KitAmbreiaj. Consultanta la Achizitie. Piese auto ieftine cu livrare rapida - CarZone.


Kit ambreiaj chevrolet aveo

F14D cutie viteze manuala. Marca: National Garantie: luni . De la suma de 5Lei la o comanda. Disponibilitate: In stoc . Livrare rapida prin Curier sau ridicare personala din Buzau.


Magazinul nostru online m. Suntem siguri că veți fi satisfăcut . LUK: placa de presiune, disc, . Vand cutie de viteze pentru chevrolet aveo motor 1. Kit ambreiaj Chevrolet Aveo GM. D limuzina Tip cutie viteza : cv. Importanta schimbarii kit -ului de ambreiaj in timp util!


Manopera schimbare ambreiaj pentru urmatoarele modele de masini:. Benzina, cutie viteze manuala. Set reparatie ambreiaj complet, Placa de presiune ambreiaj , Disc ambreiaj , amortizor torsiune,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare