marți, 30 iunie 2015

Ulei castrol 5w40 diesel

Ulei castrol 5w40 diesel

Cumpara ulei castrol 5wfull sintetic online pe eMAG. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Piese - Accesorii Autoturisme. Produsul este in stoc si poate . Castrol EDGE Turbo Diesel TD. Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Livrare gratuita pentru comenzi peste 3lei . Noua sa formula bazata pe moleculele ce adera la metal reduce uzura motorului de patru.


Ulei castrol 5w40 diesel

Este un ulei de motorcu tehnologie sintetica potrivit pentru motoarele pe benzina si diesel , atunci cand producatorul recomanda . Ulei motor auto Elf Evolution 7Turbo Diesel , 10W-4 L. Ce ulei ar fi cel mai indicat ? Edge Turbo Diesel 5W-PD TDI. Pentru asigurarea calitatii nu se accepta retur! Uleiul de motor este o componentă esențială a autoturismului tău, iar neglijarea. Clasificare si sfaturi pentru alegerea celui mai bun ulei 5w3 5wsi.


Tip motor: Benzina si diesel. Un ulei foarte bun pentru motoarele diesel si turbodiesel, cu injectie directa, common rail, sau cele echipate cu sisteme de evacuare dupa tratare, inclusiv filtre . Schimbul de ulei , filtre sau alte componente pentru un Passat Variant Sportline 2. In curan va trebui sa schimb uleiul la W211-le pe care il am. Huile pour moteur filtre à particules.


Conforme à la norme PSA Peugeot Citroën. CASTROL EDGE TITANIUM FST, Turbo Diesel , 5W-, 5l.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare