joi, 11 iunie 2015

Pompa injectie bmw 320d e46 noua

Atelier reparatii auto Magazin piese auto si service auto multimarca. Prezentarea in imagini a standului pentru verificare si reglarea geometriei. Un service auto neobişnuit, fondat de o femeie, oferă servicii de. Hai-hui pe roți: Cele mai frumoase imagini cu şosele din toată lumea . AD Garage Arblast este împărţit pe departamente bine delimitate – spălătorie auto , cosmetică auto , service roţi şi service rapid. Posted by: admin in Imagini vesele 28/02/20Comments Off on Service auto 2Views.


Va prezentam o colectie de poze de la service auto. Un studiu efectuat în România arată că încrederea clienţilor în service -urile auto este. Motivele pentru care şi-au atribuit această imagine sunt multiple: factura . Un incendiu a izbucnit marți dimineață la un service auto din Câmpina. Flăcările au cuprins o hală de 3mp unde erau depozitate . Radacini este un important dealer auto de masini noi si rulate, apartinand unor marci precum Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroen, Honda, Peugeot.


România este în ţara în care farmaciile, cazinourile, băncile, fast-food-urile, super -market-urile, spălătoriile auto şi service -urile sunt la tot pasul. De imagini de cosmar au avut parte toti cei care noaptea trecuta au trecut pe langa un service auto din capitala care a fost mistuit de flacari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare