joi, 4 iunie 2015

Kit ambreiaj peugeot 306

Kit ambreiaj Peugeot 3de vânzare. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. Oferim un sortiment larg de 3Sedan . Valeo, Sachs, BOHRMANN cu reducere si livrare gratuita. Poti plati in rate fara dobanda.


Partner Citroen CCXsara. Comanda online de la KitAmbreiaj. Comparați prețurile noastre cu . PEUGEOT la pret accesibil. Faurei, Braila Acum zile 2RON Cere curier. HDI,cod motor Livram oriunde in . Magazin piese auto noi si din dezmembrari vinde la pret mic kit ambreiaj peugeot 3ieftin in Bucuresti, Cluj, Timisoara si oriunde in tara.


Poate imi recomanda cineva si vreun loc de unde sa iau acest kit. ISTORIA VORBESTE AICI Peugeot 2- 2. Cablu ambreiaj de la producatorul TRW pentru Peugeot 3Hatchback , cel mai bun pret garantat pentru Cablu ambreiaj Peugeot 3Hatchback. Kit-ul nu contine si rulmentul.


Este recomandat folosirea acestui tip de ambreiaj pentru . Motorizare, Combustibil, Putere, Ani constructie, Caroserie, Cod motor. Kit Ambreiaj Peugeot 4Motor 2. Set volanta dubla si kit ambreiaj Peugeot 5motor 2. HDI, pentru motoare cu volanta cu masa dubla, pentru vehicule cu transmisie manuala, pana in an .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare